• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anćeloti: Piše se pobjeda

Trener Reala nezadovoljan igrom ističe da je najvažnija pobjeda, dok strateg Juvea smatra da je njegov tim pokazao da može igrati na visokom nivou.

 Anćeloti: Piše se pobjeda Izvor: MONDO

Duel u Madridu između Reala i Juventusa u trećem kolu Lige šampiona, u kojem su domaćini trijumfovali sa 2:1, obilježili su Kristijano Ronaldo sa dva pogotka i njemački sudija Manuel Graf.

Trener "kraljevskog kluba" Karlo Anćeloti rekao je da nije zadovoljan igrom tima u završnici meča, ali da je najvažnije da su zabilježili pobjedu.

"Mogli smo da odigramo bolje, ali najvažnija je pobjeda. Tim ima samopouzdanje i lijepo se razvija. Pobijedili smo posle dobre igre u prvih sat vremena, poslije smo usporili. Pristup igri mora da bude drugačiji, imali smo dvije otvorene šanse pri vođstvu od 2:1, ali nismo ih iskoristili",
rekao je Anćeloti.

Strateg Madriđana izjavio je da je sudija Graf prestrogo isključio Đorđa Kjelinija u 48. minutu.

"Kjelinijevo isključenje je promijenilo utakmicu. Tamo je bilo petorica sudija, odlučili su da sankcionišu Juventus i mi smo to morali da prihvatimo",
dodao je Anćeloti.

On je naglasio da je pobjeda nad Juventusom bila dobra uvertira za veliki derbi sa Barselonom.

"Ekipa ima samopouzdanja. Sada moramo da odemo na Kamp Nou i da pobijedimo. Moramo da odigramo najbolje što možemo - da pokažemo naš kvalitet"
, izjavio je trener Reala, uoči "El klasika" koji je na programu u subotu od 18 sati.

Golman Reala Iker Kasiljas istakao je da je pobjeda nad Juventusom vrlo važna.

"Ovim trijumfom napravili smo ključan korak ka narednoj rundi. Imamo devet bodova iz tri utakmice, moramo da nastavimo u ovom ritmu. Ako ne izgubimo, blizu smo osmini finala"
, rekao je Kasiljas.

VIDEO

Šef stručnog štaba Juventusa Antonio Konte izjavio je da je njegova ekipa i pored poraza od Real Madrida pokazala da može da igra na visokom nivou.

"Svidjelo mi se kako su moji igrači odigrali. Dokazali smo da možemo da igramo na visokom nivou ako zaista to želimo. Izgubili smo zbog nekoliko sitnih detalja, nekoliko stvari koje su išle na ruku protivniku. Igrali smo na istom nivou kao Real, a čak smo mogli i da pobijedimo",
rekao je Konte.

On je objasnio da njegova ekipa nije u krizi, ali da je čeka težak posao kako bi se plasirala u drugu fazu takmičenja.

"Sada će sve biti teže, ali pokazali smo da možemo da se suprotstavimo svakom protivniku. Bajern nas je prošle sezone ubjedljivo nadigrao, ali ove sezone smo odigrali mnogo bolje protiv ekipe koja je manje-više na istom nivou. Mislim da nismo u krizi - upravo suprotno", dodao je Konte.

Na tabeli grupe B Lige šampiona Real vodi sa maksimalnih devet bodova, pet više od drugoplasiranog Galatasaraja, dok je Juventus treći sa dva boda, a Kopenhagen posljednji sa samo jednim osvojenim bodom.

(MONDO, foto: Beta/AP/Andres Kudacki)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC