• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rašović: Razmišljamo o Napretku, ne o derbiju

Trener crno-bijelih smatra da bi subotnja pobjeda nad Kruševljanima mogla da bude izuzetno važna uoči izazova u Kupu i Ljutice Bogdana.

 Rašović: Razmišljamo o Napretku, ne o derbiju Izvor: MONDO

Fudbalere Partizana nakon uspješnog gostovanja Jagodini očekuje povratak na svoj stadion.

U subotu popodne, u Humsku će doputovati fudbaleri Napretka. Trener crno-bijelih istakao je u petak, pred novinarima, značaj te utakmice.

"Napredak je koncepcijski vjerovatno najsličnija ekipa Partizanu, imaju dosta mladih i talentovanih igrača. Naravno, ton njihovoj igri daje iskusni Mirosavljević, ali i Bojić, Regan i Trujić. Iz sve snage želimo pobjedu jer nas sljedeće nedelje čekaju dvije veoma teške utakmice", rekao je Rašović u Humskoj.

Poslije utakmice sa povratnikom u Superligu, crno-bijeli će igrati protiv niškog Radničkog, u Kupu i Crvene zvezde, u prvenstvenom derbiju.

Šef struke šampiona uvjerava da svi u njegovoj svlačionici "jedva čekaju tu utakmicu". Ipak, ističe i da je još rano govoriti o tome.

"Ne želim da se skreće pažnja sa utakmice sa Napretkom. Kad dođe vrijeme biće priče i o vječitom rivalu".

On je naveo da zbog crvenog kartona u prethodnom kolu protiv Jagodine neće moći da računa na Miloša Ostojića, a neizvjestan je i nastup povrijeđenog Andrije Živkovića.

Na pitanje da li će na posjetu uticati činjenica da se u isto vrijeme igra veliki španski derbi između Barselone i Reala, Rašović je rekao:

"Bez obzira na tu utakmicu vjerujem da će posjeta biti dobra, da ćemo imati podršku sa tribina i da će nas publika bodriti do pobjede, kao što je to bio slučaj prošle nedelje u Jagodini".

Meč Partizana i Napretka biće odigran u subotu od 17.00 časova. Najjeftinije ulaznice koštaće 200 dinara i sa njima će biti omogućen ulaz na južnu tribinu. Karte za istočnu i zapadnu koštaće po 400 dinara, a biće nastavljena i akcija "Porodična tribina".(MONDO/Agencije:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC