• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FK Borac: Pada Zvijezda!

Banjalučani uvjereni da na stadionu "Banja Ilidža" u Gradačcu mogu ostati neporaženi protiv Zvijezde i povećati šanse za jesenju titulu.

 FK Borac: Pada Zvijezda! Izvor: MONDO

Samo jedan poraz crveno-plavi doživjeli su u dosadašnjih 12 prvenstvenih utakmica, pa su sa pet bodova prednosti u odnosu na Sarajevo zasluženo lideri u Premijer ligi BiH.

Uprkos neuspjehu u prvoj utakmici osmine finala Kupa BiH, Banjalučani u dobrom raspoloženju dočekuju meč 13. kola Premijer lige BiH, kada će u Gradačcu igrati protiv domaće Zvijezde.

"Uspjeli smo se vratiti poslije poraza u Mostaru od Zrinjskog u okviru Kupa BiH. Na sastanku smo napravili kvalitetnu analizu, gdje su igrači pričali otvoreno i mislim da smo se uspjeli vratiti i dobro spremiti za sutrašnju utakmicu", kaže Jović.



Kormilar Banjalučana ističe da su svi spremni za meč na stadionu "Banja Ilidža".

"U duelu sa Zvijezdom Gradačac želimo da zadržimo ritam koji imamo u prvenstvu. Boris Raspudić i Vladan Grujić vraćaju se u tim nakon saniranih povreda. Na Kup utakmici u Mostaru Draško Žarić zaradio je povredu i vjerovatno neće putovati u Gradačac", rekao je trener banjalučkog premijerligaša.

Do kraja prvog dijela sezone u Premijer ligi BiH ostala su još tri kola, ali će do kraja godine biti odigrano ukupno 19 kola.

"Atmosfera u ekipi je odlična. I pored poraza u Mostaru, ne manjka nam optimizma za sutrašnji prvenstveni meč u Gradačcu. Igrači su svjesni prilike koja nam se ukazala i nadam se da ćemo do zimske pauze uspjeti da prebrodimo sve probleme i sakupimo što više bodova, kako bi kraj godine dočekaloi na prvoj poziciji", najavio je Jović dobra izdanja svojih pulena.



Jedan od najiskusnijih igrača Borca Mladen Žižović ističe da poraz od Zrinjskog nije uzdrmao ekipu, što će pokazati već sutra u duelu sa Zvijezdom Gradačac.

"Dosadašnjim dijelom prvenstva možemo biti zadovoljni. Doživjeli smo težak poraz u Mostaru, igrači su svjesni grešaka, preuzeli smo odgovornost i nadam se da ćemo se sutra vratiti na pravi kolosijek, odnosno da ćemo iskoristiti pozitivnu atmosferu koja nas je krasila do sada kako bi stigli do pozitivnog rezultata", poručio je Žižović.

Meč na stadionu "Banja Ilidža" počinje u 14.30 časova uz direktan prenos na BHT1.

(Tekst i foto: Bojan Jakovljević - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC