• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rasplet u Voši početkom novembra

Generalni sekretar "lala" Radisav Rabrenović zakazao sjednicu Skupštine FK Vojvodina za nedelju, 3. novembar.

 Rasplet u Voši početkom novembra Izvor: MONDO

Višenedeljno nagađanje o sudbini aktuelnog i sastavu budućeg rukovodstva Vojvodine biće razjašnjeno za deset dana.

Gensek novosadskog superligaša Radisav Rabrenović zakazao je za nedelju, 3. novembar, Skupštinu kluba, poslije koje će mnoge stvari biti jasnije.

Tada bi trebalo da saznamo da li će prvi čovjek kluba Balša Butorović biti smijenjen, kao i da li će u javnost izaći definitivni sukob članova tog tijela i Mateje Kežmana, donedavno prvog čovjeka sportskog sektora...

Takođe, izvjesno je da će biti razjašnjeno i da li će klub preuzeti Zoran Šćepanović ili Minja Bolesnikov, koji su najčešće dovođeni u vezu sa foteljom "lala" u prethodnom periodu.

Podsjetimo da se na "Karađorđu" nedeljama vodio sukob na relaciji navijači - sportski sektor, tokom kojeg je Mateji Kežmanu zamjerano da je tokom ljeta sklapao sa igračima štetne ugovore po klub. Isti stav u javnost su, doduše anonimno, iznosili i članovi rukovodstva.

Paralelno sa tim sukobima, klub je mjesecima na rubu egzistencije, a plate je isplatio uz pomoć Fudbalskog saveza Srbije.

Uprkos tome, igrači su uspijevali da do prošlog vikenda ostanu neporaženi. A, onda je na "Karađorđe" došla Sloboda Point i odnijela sva tri boda u Užice.

Stoga je trener Marko Nikolić već početkom nedelje najavio da će izmijeniti sastav za gostovanje "romantičarima". Jedino je izvjesno da neće igrati reprezentativni štoper Branislav Trajković, koji se oporavlja od povrede prednje lože.

"Lale" trenutno zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli, sa četiri boda zaostatka u odnosu na lidera, Partizan, i dva u odnosu na Čukarički.

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC