• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović: Biće promjena; Taletović: Bravo, momci

Trener Borca Dragan Jović poslije poraza od Zvijezde najavio promjene u ekipi. Trener Zvijezde Talatović: „Skinuli smo lidera, sad na redu Travnik“.

 Jović: Biće promjena; Taletović: Bravo, momci Izvor: MONDO

Fudbaleri Zvijezde danas su uspjeli da upišu pobjedu nad liderom na tabeli Premijer Lige BiH, banjalučkim Borcem, golom Pehilja u prvom poluvremenu.

U drugom dijelu Borac je preuzeo inicijativu ali nije uspio da dođe bar do boda, pa je upisao treći meč zaredom bez pobjede, pošto je poslije remija sa Širokim 2:2 u prvenstvu, izgubio 4:0 od Zrinjskog u Kupu BiH. Borcu je ovo takođe i sedmo gostovanje u Gradačcu na kojem nije uspio savladati Zvijezdu.

"Odigrali smo bolje drugo poluvrijeme ali nismo imali sreće da postignemo i pogodak. Možemo govoriti o krizi, ali samo rezultata, eto protiv Širokog smo odigrali dobro ali nismo pobijedili. Možemo se dići u vrlo kratkom roku i mislim da možemo dobro odigrati protiv Leotara", izjavio je poslije meča trener Borca Dragan Jović.

On je najavio da će protiv Leotara u srijedu osvježiti ekipu.

"Sigurno će biti promjena u ekipi, neki mladi momci pokazali su da mogu dobro odigrati i nekima ću pružiti priliku protiv Leotara".

Trener Zvijezde Denis Taletović čestitao je svojim fudbalerima na pobjedi i zalaganju i istakao da se sada moraju okrenuti sljedećem protivniku a to je Travnik.

"U drugom poluvremenu nismo bili na nivou iz prvog dijela, ali čestitam momcima na borbenosti i zalaganju. Čestitam i ovoj publici ko0ja nas uvijek prati i podržava. Apsolvirali smo lidera, u srijedu igramo protiv Travnika i moramo se okrenuti toj utakmici. Momci su pokazali da mogu da dobro odigraju i u srijedu idemo na pobjedu, kao i u svakom meču koji igramo", rekao je Taletović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC