• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EL KLASIKO: Barsi pobjeda, Realu žalbe

Katalonci savladali najljućeg rivala na svom stadionu, 2:1! Gol Nejmara, golčina Sančeza. Real oštećen za jedanaesterac.

 EL KLASIKO: Barsi pobjeda, Realu žalbe  Izvor: MONDO

Lionel Mesi i saigrači pobijedili su Real, u prvom "El Klasiku" sezone, i tako prekinuli niz od pet utakmica bez trijumfa u derbiju.

Golove za Katalonce postigli su Nejmar u prvom i Aleksis Sančez u drugom poluvremenu. Hese Rodrigez ublažio je poraz Madriđana u finišu, ali više od toga gosti nisu mogli.

Derbi je protekao bez golova Lionela Mesija i Kristijana Ronalda, ali će o jednom potezu Portugalca sigurno biti mnogo priče narednih dana.

Tačnije - o potezu sudije Undijana Maljenka, koji u 72. minutu nije dosudio prilično očigledan penal za Real, kada je Havijer Maskerano startovao na najboljeg igrača "kraljevskog kluba".

Glavni sudija nije dunuo u pištaljku, a Aleksis Sančez je šest minuta poslije toga ukrasio utakmicu efektnim lobom sa 20 metara.

Barselona je pobjedom produžila niz odličnih rezultata u prvenstvu, na momenat prekinut prošle nedelje, protiv Osasune (0:0). Šampion Španije ostvario je devet pobjeda u deset kola i u subotu pobjegao Realu pet bodova (28:23).

Uskoro opširnije...

BARSELONA: Valdes - Adrijano, Maskerano, Pike, Dani Alveš - Inijesta (od 77' Song), Buskets, Ćavi - Fabregas (od 70' Sančez), Nejmar (od 84' Nejmar), Mesi.

REAL: Dijego Lopez - Karvahal, Varan, Pepe, Marselo - Kedira, Ramos (od 56' Iljaramendi), Modrić - Bejl (od 61' Bejl), Di Marija (od 76' Hese Rodrigez), Ronaldo
(MONDO:Foto: Guliver/Getty images/David Ramos)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC