• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tošić "het-trikom" okončao agoniju CSKA!

Poslije pet poraza i jednog remija u prethodnih šest kola ruske Premijer lige, CSKA je konačno pobijedio. Srpski reprezentativac postigao tri pogotka.

 Tošić "het-trikom" okončao agoniju CSKA! Izvor: MONDO

"Het-trik" Zorana Tošića u derbiju kola!

CSKA iz Moskve deklasirao je Krasnodar rezultatom 5:1 i izjednačio se sa rivalom po broju bodova na tabeli, a tri pogotka postigao je reprezentativac Srbije.

On je mrežu gostiju tresao u 14, 27. i 39. minutu. "Petardu" su upotpunili Sejdu Dumbija u 19. i Sergej Ignaševič u 67. minutu, dok je utješni pogodak za doskorašnji klub Slavoljuba Muslina postigao Pavel Mamajev u 49. minutu.

VIDEO

Za Krasnodar, od Srba, igraju Dušan Anđelković i Nemanja Tubić.

CSKA se tako nekako oporavio od crne serije rezultata u ruskoj Premijer ligi. "Armejci" su u prethodnih šest kola doživjeli pet poraza i ostvarili jedan remi. Gubili su od najvećeg rivala Spartaka (3:0), Tereka (2:0), Dinama (0:2) i Zenita (2:0), a jedini bod kojiu su uspjeli da osvoje od sredine septembra bio je onaj u duelu sa fenjerašem Anžijem iz Mahačkale (0:0).

Tošiću su ovo prvi golovi u ligi ove sezone, u 11. nastupu. Mrežu je tresao samo u Ligi šampiona, u pobjedi nad Viktorijom Plzen (3:2) i porazu kod kuće od Mančester sitija (1:2), sredinom ove nedjelje.

Poslije frakture metatarzalne kosti stopala, Tošić je propustio tri od prve četiri utakmice u šampionatu Rusije, poslije čega je prvo ulazio sa klupe, a potom zauzeo mjesto u startnoj postavi. Ipak, samo jednom, u porazu od Dinama iz Moskve 6. oktobra, odigrao je svih 90 minuta u šampionatu.

Protiv Plzena i Sitija nije zamjenjivan.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty Images/EuroFootball)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC