• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo - poludio zbog Toresa i sina Žesea!?

Pogledajte kako je Murinjo podnio, prvo promašaj, a potom i pogodak Toresa za pobjedu u nadoknadi vremena. Zašto je otišao na tribine?

  Murinjo - poludio zbog Toresa i sina Žesea!? Izvor: MONDO

Jedna kamera na utakmicama Čelsija rezervisana je za snimanje Žozea Murinja od njegovog izlaska na teren, pa do ulaska u tunel.

Jednostavno, režiseri širom Evrope i svijeta ne žele da propuste ni jednu jedinu reakciju menadžera Čelsija, koji nekada zaista ne može da obuzda svoj temperament.

Ništa drugačije nije bilo ni ove nedjelje, kada je Portugalac imao nekoliko "bisera" tokom derbija kola u Premijer ligi između dva najbogatija kluba na ostrvu, Čelsija i Mančester sitija.

Sve je počelo nevjerovatnim promašajem Fernanda Toresa kod 0:0, kada je Murinjo imao živopisan pogled u prazno.

Ipak, "El Ninjo" mu se revanširao kasnije. Prvo je asistirao Andreu Širleu za prvi gol Čelsija na meču, a onda pri rezultatu 1:1 iskoristio veliku grešku Matije Nastasića i golmana Sitija Džoa Harta, poslije čega je postigao pogodak u nadoknadi vremena za važnu pobjedu "plavaca".

Svi su znali da od Murinja slijedi nešto "specijalno", ali niko tada nije mogao da pretpostavi šta će on uraditi.

Napravio je potencijalni skandal, jer se zaletio i preko klupe rivalskog kluba, iza leđa kolege Manuela Pelegrinija, popeo se među navijače i proslavio pobjedu sa njima.

Isprva, mediji su ovo ponašanje doživjeli na dva načina: a) nepoštovanje rivala, b) ruganje Fudbalskoj asocijaciji koja ga je kaznila zbog nedoličnog ponašanja na meču sa Kardifom, a kada je poslije isključenja ostatak utakmice pratio iz publike.

Ipak, kada su se strasti smirile, Murinjo je na konferenciji za medije objasnio zbog čega je otišao na tribine. Tj, zbog koga.

"Htio sam da kupim sezonsku ulaznicu za svog sina Žesea, ali su mi iz kluba dali onu koja se nalazi tačno iznad protivničke klupe. Moraju da mi daju ulaznicu za njega sa sjedištem iznad moje klupe. Kunem vam se, zbog njega sam otrčao na tribine, htio sam da zajedno proslavimo pobjedu. To je bila drama na kraju... Prošle sezone sam pobijedio Mančester siti sa Realom golom u posljednjim sekundama, poslije čega sam uklizao na teren i potpuno uništio svoje pantalone", podsjeća Murinjo da uvijek emotivno preživljava pobjede i poraze.

"I tada sam bio kritikovan. A, kada sam izgubio od Bajerna u posljednjim sekundama utakmice (takođe sa Realom), osjećao kao da mi je neko zabio nož u leđa a nisam mogao da vidim ko. To su emotivne utakmice i uvijek želiš da ti je sin iza leđa, da je tu... Ako ne želite da vjerujete u moje objašnjenje, žao mi je".

Da li mu vjerujete?

(N. Janković - MONDO, foto: Printscreen)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC