• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junajted Realu: Kad ne znate sa Bejlom...

...dajte ga nama! Engleski "Sandej Tajms" objavio je da će Mančester junajted, narednog ljeta pokušati da otkupi Gareta Bejla od Reala.

 Junajted Realu: Kad ne znate sa Bejlom... Izvor: MONDO

Ukoliko se ne snađe u Realu, Garet Bejl neće biti ni prvi, ni posljednji skupi igrač koji je tako završio priču u prestonici Španije.

Ali, biće najskuplje plaćeni.

Dok stvari po dolasku nevjerovatnog Velšanina u Real za 91 milion evra nastavljaju da se komplikuju i idu u neželjenom smjeru i za klub i za fudbalera, veliki Mančester junajted čekaće svoju šansu. Engleski "Sandej Tajms" tvrdi da Junajted planira da narednog ljeta otkupi Bejlov ugovor od Reala, za isti novac koji je španski klub uložio u njegov ljetošnji transfer iz Totenhema.

Nezvanično, Totenhem i Bejl su odbili ljetos ponudu Junajteda, koja je glasila "dajemo isto koliko i Real", jer nije željela da pojačava rivala u Premijer ligi, a i Bejl je uveliko bio omađijan pričom o najvećem klubu XX vijeka i raskoši koju nudi Madrid.

Međutim, za sada, Velšanin nije opravdao ni cent u Realu, malo zbog povrede, malo zbog toga što je zbog transfer sage propustio kompletne pripreme i sve prijateljske i takmičarske utakmice Totenhema uoči finalizacije transfera, što zbog jake konkurencije u Madridu i činjenice da se više ne zasniva sve na njemu, kao što je bilo u Totenhemu.

Bejl ima još sasvim dovoljno vremena da ubijedi sve da je izabrao pravu stvar, Real, jer je tek kraj oktobra, međutim, svjestan je i on da će mu se loše igre i greške mjeriti "sitno" zbog "krupnog" novca koji je u njega uložen, ali i astronomske plate koju ima u Realu.

Primijete li da od Bejla nema "vajde", u Realu će vjerovatno razmotriti najavljenu ponudu Junajteda.

Do tada...

(MONDO, Foto: Guliver/Getty Images/Denis Doyle)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC