• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Udario o konstrukciju gola, bez teže povrede

Golman PSV Ajndhovena Przemislav Titon na sreću izbjegao težu povredu prilikom odbrane slobodnog udarca u finišu meča sa Rodom.

 Udario o konstrukciju gola, bez teže povrede Izvor: MONDO

Poljski čuvar mreže je u nadoknadi vremena na meču holandskog šampionata poslije odlične odbrane i parade pao i glavom udario o metalnu konstrukciju gola. On je na kratko izgubio svijest i ostao nepomično da leži na travi.

Ljekarska ekipa odmah mu je pritekla u pomoć, a poslije stavljanja "kragne" zbog straha da je povrijedio glavu ili vrat, on je u svjesnom stanju hitno transportovan u bolnicu.

VIDEO

Detaljni medicinski pregledi pokazali su da je Titon imao mnogo sreće prilikom nezgodnog pada. On je zadobio samo lakši potres mozga i kontuziju kuka, dok mu je kičma ostala nepovrijeđena.

Klub iz Ajndhovena saopštio je da će mladi Poljak ostati u bolnici na posmatranju još neko vrijeme, kao i da je još rano prognozirati kada bi mogao da se vrati na teren.

Dvadesetšestogodišnjem Titonu to je drugi put u karijeri da doživi potres mozga na terenu. On se u septembru 2011. na meču protiv Ajaksa ispred gola sudario sa saigračem Timotijem Derijkom i tada je zaradio teži potres mozga. On je poslije nokauta bio u nokdaunu punih 20 minuta, a fudbalu se vratio poslije mjesec dana pauze.

(MONDO, foto: Youtube Screenshot)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC