• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Stojanović nastavlja sa radom

Rasprava o treneru nije predviđena za sjednicu UO crveno-bijelih u ponedjeljak, mada uvijek postoji tačka "razno".

 MONDO: Stojanović nastavlja sa radom Izvor: MONDO

Zbog slabih rezultata i jednog od najlošijih startova sezone u istoriji Crvene zvezde, trener Slaviša Stojanović iz nedjelje u nedjelju je predmet spekulacija.

Konkretno, hoće li biti smijenjen ili ne.

Zvezda je u subotu odigrala 1:1 sa Radničkim u Nišu, što je treće uzastopno gostovanje na kome nije pobijedila. U srijedu je kup iskušenje protiv Radničkog iz Kragujevca, a u subotu "vječiti" derbi.

Svi su izgledi, saznaje MONDO, da će Stojanović ostati trener i u narednim mečevima, odnosno da se u ponedjeljak u 17 časova, na prvoj sjednici Upravnog odbora od održavanja Skupštine, neće raspravljati o statusu šefa struke.

Slaviša Stojanović nema otvorenu podršku uprave kluba, ali u ovom trenutku ne postoji ni neko ko bi naprasno "uskočio" kao bolje rješenje i garant boljih rezultata do kraja jesenjeg dijela sezone.

Predsjedniku Draganu Džajiću i njegovim saradnicima prostor za manevar je smanjen utoliko što u Stojanovićevom stručnom štabu trenutno nema trenera sa PRO licencom, pa ne može ni da se upotrijebi, recimo, Bratislav Živković, kao prelazno rješenje i "šok-terapija".

Na kraju, treba biti realan i reći da nije ni Stojanović jedini odgovoran za loše rezultate, što su na neki način priznali i rukovodioci kluba, kada su na Skupštini govorili o svom radu i ponašanju u prethodnom periodu.

Crvena zvezda nas je naučila da očekujemo neočekivano, pa bi tako i ovu najavu "mirnog UO" trebalo uzeti sa rezervom i sačekati da članovi uprave u ponedjeljak uveče napuste prostorije ispod zapadne tribine "Marakane".

(Nikola Janković, MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC