• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ninković za MONDO: Igraću derbi!

"Zacrtao sam sebi da igram tu utakmicu i neće me interesovati savjeti ljekara", otkriva vezista crveno-bijelih, sa kopčama na čelu.

 Ninković za MONDO: Igraću derbi! Izvor: MONDO

Sudeći prema riječima Miloša Ninkovića, crveno-bijeli će u subotnjem "vječitom derbiju" moći da računaju na njega, uprkos koncima na čelu, bolovima i velikom otoku iznad lijevog oka.

U 67. minutu utakmice Radnički Niš - Crvena zvezda, vezista vicešampiona dobio je žestok udarac pri skoku. Ostao je da leži, pa ubrzo i napustio igru.

Oblak sumnje nadvio se od tada nad stadionom u Ljutice Bogdana. Odmah je počelo licitiranje najvažnijim pitanjem - da li će biti spreman za okršaj sa Partizanom?

U razgovoru za MONDO, Ninković je potvrdio da u ponedjeljak neće trenirati, ali je i otkrio da se osjeća mnogo bolje nego prethodnih dana.

"Danas mi je mnogo bolje nego juče, nemam više bolove. Međutim, ono što me brine su kopče, odnosno konci i to što mi se otok spušta ka lijevom oku", rekao nam je u telefonskom razgovoru.

Kao što je i najavljeno, neće moći da igra u srijedu, protiv Radničkog 1923, u osmini finala Kupa Srbije.

"Mnogo toga će zavisiti od ljekarskih pregleda. Trenutno je izvjesno da neću igrati u srijedu, ali ću uraditi sve što mogu da budem spreman za subotu".

Šta su ljekari rekli o tome?

"Njihova prognoza je 'deset dana do skidanja kopči, a osam dana strogog mirovanja'. Na to se neću obazirati, jer sam zacrtao sebi da igram tu utakmicu. Neće mi biti previše bitno šta ću čuti na posljednjoj kontroli"


"U ovom trenutku me najviše brine koliko ću moći da treniram ove sedmice, da bih u subotu odigrao dobru utakmicu. Kopče, bolovi i ostalo mi nisu u ovom trenutku u prvom planu"
, podvukao je asistent pri golu Abiole Daude na "Čairu".

U Crvenu zvezdu je došao zbog pohoda na titulu, a subotnji duel protiv Partizana mogao bi da odredi sudbinu trke za trofej. Ninković, očigledno, ne želi da se najvažnija borba vodi bez njega.

Međutim, pored Ninkovićevog stanja, glavobolju Slaviše Stojanovića izazvaće i problem sa povredom Aleksandra Kovačevića.

Defanzivni vezista se u ponedjeljak uveče pojavio na treningu, kasnije od ostalih. Stigao je 18.15 časova, u društvu fizioterapeata. Noga mu je bila bandažirana i teško je hodao.

Upravnog odbora Crvene zvezde u ponedeljak uveče nije bilo, iako je to bilo predviđeno.

Nije bilo kvoruma, pa je održan neformalni sastanak.

Zvaničnih saopštenja neće biti, kao ni krucijalnih promjena, kao što je MONDO i najavio.

(Nikola Janković, Mladen Šolak - MONDO, Foto: crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC