• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojanović: Prilika za igrače iz drugog plana

Što zbog povreda, što zbog "vječitog derbija", trener Zvezde najavio je da će protiv Radničkog u Kupu igrati igrači koji su imali manju minutažu.

 Stojanović: Prilika za igrače iz drugog plana Izvor: MONDO

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović sprema se za dve utakmice u razmaku od četiri dana koje mogu u velikoj mjeri da odrede dalji tok sezone za njega i njegov tim. I u Kupu i u prvenstvu.

Slovenac, dok se trudi da ne čita novine i čeka lijepe vijesti od ljekarske službe, nastoji igračima da objasni da je utakmica osmine finala Kupa Srbije sa Radničkim 1923 iz Kragujevca u ovom trenutku važnija od one koja slijedi u subotu, a zove se "vječiti derbi" sa Partizanom.

"Strašno važna utakmica u nezgodnom trenutku, prije svega, zbog povreda. Biće ovo prilika za igrače sa manjom minutažom. Ozbiljno shvatamo meč i maksimalno smo motivisani i želimo prolaz u sljedeću fazu", rekao je Stojanović i dodao:

"Biće i prinudnih i kombinovanih izmjena. Imamo već u subotu novi meč i ne brinem se da će igrači dati sve od sebe. Kovačević i Ninković sigurno sutra neće nastupati, Petković osjeća bol, Martinović takođe. Vidjeću njihove reakcije poslije treninga".

Da li se plasite da Kovačević i Ninković neće igrati u derbiju?

"Spreman sam za to i razmišljam o tome. Ninković je imao sinoć pregled kod neurologa i čekam da vidim ozbiljnost povrede i rezultate analiza", rekao je Stojanović, dok njegov najbolji fudbaler tvrdi da će igrati bez obzira na prognoze ljekara.

Da li ste opterećeni činjenicom da se posle svake utakmice priča o vašoj smjeni?

"Nisam ni ja zadovoljan sa rezultatima, svi hoćemo bolje. Individualne greške i sudijske su nas dovele tu gdje smo. Nije prijatno, ali to je profesionalizam i trudim se da ne razmišljam o tome. To je neminovna sudbina svakog trenera u velikom klubu, ako ne ide kako je planirano".

Društvo treneru na konferenciji za medije pravio je fudbaler Luka Milunović, uzdanica mlade reprezentacije Srbije, koji možda i neopravdano "grije klupu" u klubu. Ipak, Milunović se nije bavio svojim minutima, već važnošću aktuelnog trenutka za sve u klubu.

"Bitna utakmica za nas, jer i mediji već pišu o derbiju. Očekuje nas teška utakmica i utakmica koja je bitna za nas jer se igra za trofej".

Uskoro opširnije...

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC