• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac: Preko Leotara ka jesenjoj tituli

Igrači i stručni štab Borca žele da pobjedom protiv Borca u Banjaluci prekinu mini seriju od dva poraza.

 Borac: Preko Leotara ka jesenjoj tituli Izvor: MONDO

Lider na tabeli Premijer lige BiH Borac u srijedu će na svom terenu ugostiti „fenjeraša“ – ekipu Leotara i sigurno je da su Banjalučani favoriti.

Svjesni su toga i u stručnom štabu Borca i sami igrači koji ne bježe od te uloge, već ističu da će pobjedom pokušati da se iskupe za dva vezana poraza, od Zvijezde u prvenstvu i Zrinjskog u Kupu BiH.

"Utakmica dolazi poslije dve utakmice i dva poraza, ali bez obzira na to ostali smo prvi na tabeli i dalje imamo sve u svojim rukama što se tiče prvenstva. Na početku sezone nismo imali velike ambicije, ali kada smo već došli ovdje nećemo se predati, pokušaćemo da ostvarimo neke ciljeve, porasli su apetiti a mi smo sami 'krivi' za to. Igramo protiv 'fenjeraša', stari rival Borca, akipe koja sigurno neće doći ovdje da se preda, očekujemo pobjedu. Grahovac neće biti u timu zbog kartona i Draško Žarić je povrijeđen", rekao je pomoćni trener Borca Marko Maksimović.

"Leotar je ekipa koja je ušla u sezonu sa velikim problemima, ušli su u sezonu poslije veoma kratkih priprema, nisu baš isti problemi kao kod nas sli svi smo u sličnim problemima. Igrački kadar skupljali su u hodu, kompletirali, ima tamo zanimljivih igrača, ali mislim da smo mi apsolutni favoriti u ovoj utakmici".

Trener Borca Dragan Jović poslije utakmice u Gradačcu bio je zadovoljan igrom mlađih igrača i najavio da će oni dobiti priliku protiv Leotara, a to je još jednom potvrdio i Maksimović.

"Sigurno je da će na današnjem treningu trener odrediti startnih jedanaest, ali evo mi smo potpisali dva amaterska ugovora sa Popovićem i Stevandićem. Vidjeli ste u Gradačcu u drugom poluvremenu Predragović, Stefan Dujaković i Stevandić su dali dimenziju više u našoj igri, bili smo konkretniji i skrenuli su pažnju na sebe. Ima tu još nekih igrača, vidjećemo ko će početi sutra, ali sigurno će neko od njih dobiti priliku“.

Štoper Borca Nebojša Runić ističe da je sutrašnji meč veoma važan i da će svi fudbaleri dati maksimum da se ostvari nova pobjeda.

„Sutra nas očekuje jedna veoma važna i teška utakmica. Ekipa Leotara dolazi rasterećeno, nemaju šta da izgube. Mi ulazimo meč spremni, motivisani poslije ova dva poraza i mislim da sutra uz maksimalnu angažovanost i ozbiljnost, u šta ne sumnjam, uz podršku naših navijača možemo doći do nova tri boda koja su veoma bitna u ostvarenju našeg cilja, a to je sigurno jesenja titula.

Meč na Gradskom stadionu u Banjaluci počinje u 16.30 časova.

Parovi 14. kola:

Zvijezda – Travnik (13.30)
Rudar – Vitez
Velež – Radnik
Olimpic – Slavija
Mladost - Zrinjski
Borac – Leotar (16.30)
Čelik – Široki (17.00)
Sarajevo – Željezničar (19.45)

(MONDO, Foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC