• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijač Barse koji bi prodao Mesija?

U anketi španske emisije "Punto Pelota" pojavio se navijač Barselone koji kaže da je vrijeme da klub proda zvanično najboljeg fudbalera planete.

 Navijač Barse koji bi prodao Mesija? Izvor: MONDO

Lionel Mesi je fantastičnim partijama iz sezone u sezonu postao zaštitni znak Barselone iako mu je tek 26 godina.

Mnoge svjetske zvijezde morale su da traže novi klub zbog Argentinca, a on je sve to pravdao golovima iz utakmice u utakmicu, obaranjem brojnih rekorda i osvajanjem trofeja.

Četiri godine uzastopno proglašen je za najboljeg fudbalera planete, međutim, ima onih navijača Barselone (ili je možda u jednini) koji smatraju da je vrijeme da Lionel Mesi potraži novi klub.

Istina je da Argentinac ove sezone ne ostavlja utisak na terenu kao ranije, ali je i pored toga uspio da postigne osam golova u 10 utakmica Primere i četiri u dva meča Lige šampiona.

Za jednog sredovječnog navijača Barse to nije dovoljno!?

U anketi španske emisije "Punto Pelota", koja je sprovedena poslije pobjede u gradskom derbiju sa Espanjolom (1:0), navijači Blaugrane većinom su ocijenili da ekipa ne igra u formi iz prošle sezone, kao i da Mesi nije na nivou na koji su navikli, ali samo jedan je otišao toliko daleko da kaže da je Argentincu vrijeme da napusti Kamp nou.

"To govorim već godinu dana - vrijeme je da prodamo Mesija. Možda je ovo što pričam previše jako, ali Mesi više neće osvojiti ništa sa Barselonom! Svaki niz ima svoj kraj... Vrijeme je da ga prodamo", rekao je posljednji intervjuisani navijač Barse na video-klipu koji slijedi.

VIDEO

Da li je ovaj gospodin u pravu, vidjećemo. Barselona je trenutno vodeća u Primeri sa 11 pobjeda i jednim remijem, odnosno sa bodom više od Atletiko Madrida, a šest od Reala.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty images/David Ramos)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC