• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan zvao Marka Nikolića, ali...

Ime šefa struke Vojvodine prvo na spisku potencijalnih trenera crno-bijelih. Pored njega, kao kandidati se pominju i Drulović i Vukićević.

 Partizan zvao Marka Nikolića, ali... Izvor: MONDO

Partizan je u potrazi za novim trenerom.

Beogradska čaršija uveliko bruji o nasljedniku Vuka Rašovića na klupi crno-bijelih. Poslije poraza u "vječitom derbiju" prošle subote mnogi su prežalili trenera koji je u velikoj mjeri zaslužan za osvajanje 25, a šeste uzastopne titule prvaka Srbije.

Međutim, neuspjehom u Ljutice Bogdana, mnogo više zbog bezidejne igre i početnog sastava, a manje zbog rezultata, Rašović je kod uprave, spekuliše se, potrošio i posljednji kredit.

Čelnici "parnog valjka" odmah poslije meča sa Zvezdom dali su se u potragu za novim šefom stručnog štaba. Prvi na spisku našao se Marko Nikolić.

Navodno, ovaj put stigla je konkretna ponuda iz Humske.

Mladi trener Vojvodine je više puta povezivan sa crno-bijelima, ali do saradnje nikada nije došlo. Prema nepotvrđenim pričama, Nikolić je prilikom prvog kontakta smatrao da zbog malog iskustva nije spreman za tako krupan zalogaj kao što je Partizan i ostao je u Radu, a drugi put ga pojedinci iz Partizana nisu željeli.

Nikolić je uspio da Vojvodinu poslije 11 kola održi u borbi za prvo mjesto, ali je, čini se, propustio nekoliko odličnih prilika da bude lider, kao i šansu da prošlog ljeta uvede Novosađane u Ligu Evrope.

Ni u Vojvodini nije stabilna finansijska situacija, naprotiv, pa mnogi razlog Nikolićevog eventualnog prelaska u Partizan vide u neisplaćenim zaradama.

Međutim, kako sada stvari stoje, mnogo realnija opcija je da mladi stručnjak ostane na Karađorđu.

Takođe, kao novi trener Partizana spominje se Ljubinko Drulović, bivši igrač crno-bijelih iz perioda kada je "parni valjak" prvi put igrao Ligu šampiona. Drulović je ovog leta sa omladincima Srbije osvajanjem Evropskog prvenstva napravio najveći uspjeh u svojoj trenerskoj karijeri.

U ponedjeljak je razjašnjeno i da će čačanski Borac nastaviti prvoligašku borbu bez Dejana Vukićevića.

Pod vođstvom bivšeg igrača Partizana i Sevilje, kao i šefa struke Zete, Mogrena i Vojvodine, "zebre su" osvojile 18 bodova u 12 kola Prve lige Srbije.

Crnogorski trener vodio je Čačane od aprila i dobro poznaje prilike u Humskoj, pošto je nosio crno-bijeli dres od 1994. do 1997. godine. Da li bi i to mogao da bude razlog da on preuzme prvi tim aktuelnog šampiona?

Lampica za alarm u Humskoj je upaljena, iako je u klubu sve naizgled mirno.

(Vladimir Sukdolak - MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC