• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragan Jović: Imamo pravo da sanjamo o tituli

Borac je jesenji šampiona Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 Dragan Jović: Imamo pravo da sanjamo o tituli Izvor: MONDO

Borac je lider na tabeli sa četiri boda više od drugoplasiranog Sarajeva. Jedan od najzaslužnijih za sjajne rezutate podmlađenog tima je svakako trener Dragan Jović, kome je na početku sezone dat zadatak da ne bude plasiran slabije od osmog mjesta.

"Plasman do osmog mjesta je bio realan s ozbirom na kratke pripreme. Odlučili smo da u prvim kolima pokušamo napraviti što bolji rezultat i da kroz pauze nadoknadimo sve propušteno tokom priprema. To se pokazalo kao odlična odluka. Moram da istaknem da su igrači najzaslužniji za sjajne rezultate jer su pokazali karakter i premostili su sve probleme u kojima se klub nalazi. Niti jednog trenutka na treninzima nisu pokazivali nezadovoljstvo. Uživam u radu sa ovim momcima", rekao je Jović za "Nezavisne"
"Već nakon prvog kola protiv Čelika bilo mi je jasno da možemo mnogo više, ali iskreno nisam očekivao da možemo do jesenje titule prvaka. Igrali smo sve bolje kako je prvenstvo odmicalo i sasvim zasluženo smo prvi na tabeli", kaže Jović, koji ne krije da razmišlja i o šampionskoj tituli.

" Prvo moramo da apsolviramo naredna četiri kola i da nastavimo u istom ritmu. Na kraju 19. kola ćemo odrediti sa kakvim ambicijama ćemo ući u nastavak prvenstva na proljeće. Mislim da je minimum izlazak na međunarodnu scenu, a imamo pravo da sanjamo titulu. Moramo oprezno i maksimalno ozbiljno da uđemo u proljećni dio prvenstva, koji je kraći, i tako ostavlja malo prostora za korekcije i svaki kiks može da bude skup".


(MONDO:Foto:FK Borac.net)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC