• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Rašović ostaje trener

Posle sastanka Sekretarijata FK Partizan predsjednik crno-bijelih Dragan Đurić novinarima kratko poručio da Vuk Rašović ostaje na mjestu trenera.

 PARTIZAN: Rašović ostaje trener Izvor: MONDO

U utorak uveče na stadionu Partizana održan je sastanak Sekretarijata kluba na kojem su razgovarali predsjednik crno-bijelih Dragan Đurić, generalni sekretar Darko Grubor, sportski direktor Albert Nađ i tri potpredsjednika - Mile Jovičić, Raša Babić i Duško Jovanović.

Po izlasku sa stadiona Đurić nije bio previše pričljiv, pa je novinarima kratko izjavio samo da neće biti promjene trenera.

"Vuk ostaje trener i neozbiljno bi bilo da četiri kola prije kraja (jesenjeg dijela sezone) mijenjamo trenera, jer niti imamo pravo rješenje, niti imamo dovoljno vremena", rekao je Đurić.

U medijima se proteklih dana pojavila informacija da je predsjednik crno-bijelih pod pritiskom određenih članova uprave da odmah po završetku jesenjeg dijela sezone zakaže vanrednu Izbornu skupštinu, na kojoj bi se glasalo o povjerenju kompletnoj upravi.

"To su kafanske priče i nečije želje. Na ovom sastanku, kao ni na jednom drugom, nije se pričalo o tome. Ja odlučujem kada će da se zakaže vanredna skupština, a redovna će biti u januaru ili februaru sljedeće godine. Vidjećemo...", rekao je Đurić.

Što se tiče poraza u 145. "vječitom derbiju", prvi čovjek kluba iz Humske ulice ponovio je da su najveći krivci igrači.

"Svi snose odgovornost, ali ne mogu predsjednik ili sportski direktor da stvaraju šanse. Cijela ekipa je kriva za poraz, a ne samo Milan Obradović (koji je postigao autogol). Nije tu trener kriv, pa ja da sam igrač, ja bih napravio jednu šansu. Da sam na mjestu Džigija (Nikole Ninkovića), Jojića, Saše Ilića... Pa jednu šansu bih napravio sam", kritikovao je Đurić i konstatovao:

"Zvezda je bila nikad lošija i nikad lakše nisi mogao da joj daš nekoliko 'komada', ali je i takva bila konkretnija na terenu".

Na pitanje da li Partizan ima snage da se izdigne iz ove situacije i bude šampion po sedmi uzastopni put, Đurić je dao potvrdan odgovor.

"Naravno da ima, ja i dalje tvrdim da Partizan ima najbolji tim".

(V. Sukdolak - MONDO, foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC