• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konte:Opet jaki. Anćeloti:Spasao nas Kasiljas

Trener Juventusa poslije remija sa Real Madridom (2:2) tvrdi da još nisu rekli posljednju riječ u Ligi šampiona, dok strateg Madriđana hvali golmana.

 Konte:Opet jaki. Anćeloti:Spasao nas Kasiljas Izvor: MONDO

Juventus je u četvrtom kolu Lige šampiona na svom terenu odigrao neriješeno sa Realom (2:2) i tako zadržao šansu da se plasira u osminu finala najelitnijeg evropskog takmičenja.

Antonio Konte, trener "stare dame" rekao je da se njegova ekipa osjeća jačom poslije remija sa Madriđanima.

"Možemo da igramo na Realovom nivo, a to smo pokazali i prije dve sedmice u Madridu. Nismo rekli posljednju riječ u Ligi šampiona. Poslije ove utakmice osećamo da smo mnogo jači. Znamo da samo ono što radimo na terenu odlučuje da li ćemo pobijediti ili izgubiti. Sve zavisi od nas", rekao je Konte italijanskim medijima.

Golman Juventusa Đanluiđi Bufon istakao je da bi navijači i igrači trebalo da budu ponosni na njihovu partiju protiv "kraljevskog kluba".

"Nije sramota odigrati neriješeno protiv Reala. Oni imaju fantastične fudbalere i svaki put kada se približe golu osjećate pritisak. Neća nam biti lako u posljednja dva kola, ali uradićemo sve kako bi se kvalifikovali", dodao je Bufon.

Šef struke Reala Karlo Anćeloti takođe je bio zadovoljan ishodom u Torinu. On je izjavio da je Iker Kasiljas najzaslužniji što je kraljevski klub osvojio bod na gostovanju.

"Kasiljas je odigrao veoma dobru utakmicu. U odlučujućim momentima u prvom poluvremenu imao je dve odlične intervencije. Znam da mu nije lako što ne igra svaku utakmicu, ali spreman je kad god dobije šansu i pravi je profesionalac", rekao je Anćeloti španskim medijima.

Kasiljas je prošle sezone izgubio mjesto u startnoj postavi Reala, a u ovoj počinje mečeve samo u Kupu kralja i Ligi šampiona.

"Ekipa je u drugom dijelu meča reagovala na pravi način i ja sam veoma srećan zbog toga", dodao je italijanski stručnjak, čiji je tim obezbijedio plasman u osminu finala Lige šampiona.

Real vodi na tabeli grupe B sa 10 poena, ispred Galatasaraja i Kopenhagena koji imaju po četiri boda, dok je Juventus sakupio tri.

(Tanjug, Foto: Beta/AP/Antonio Calanni )

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC