• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miha u Užicu protiv "sedme sile"

Reprezentacija Srbije će u terminima baraža za SP 2014. igrati protiv Rusije, a onda protiv selekcije po izboru novinara.

 Miha u Užicu protiv "sedme sile" Izvor: MONDO

Siniša Mihajlović u nedjelju će saopštiti spisak igrača na koje računa za svoje možda i oproštajne utakmice na klupi reprezentacije Srbije.

"Orlovi" će se 15. novembra u Dubaiju sastati sa Rusijom, a četiri dana kasnije u Užicu sa selekcijom po izboru novinara.

Tu ekipu sa klupe će predvoditi Milovan Rajevac i Ljubiša Stamenković Piskavac, koji su, svaki na svoj način, tijesno povezani sa zapadom Srbije, a stručni štab sastavljen od predstavnika "sedme sile" činiće Jovan Sekulić (Večernje novosti), Zoran Stojadinović (Sportski žurnal), Mirko Vrbica (Sport), Nebojša Petrović (SOS kanal) i Zoran Marković (RTS).

Mečevi "selektor protiv novinara" u jugoslovenskom fudbalu su predstavljali lijepu praksu tokom 80-ih godina prošlog vijeka, ali se taj običaj gotovo potpuno izgubio po raspadu bivše države.

Posljednja utakmica tog tipa odigrana je septembra 2004. na stadionu Partizana.

Podsjetimo da je reprezentacija Srbije zauzela treće mjesto u svojoj kvalifikacionoj grupi za Svjetsko prvenstvo u Brazilu i tako propustila drugo uzastopno veliko takmičenje.

Ostaje da se vidi hoće li Siniša Mihajlović biti na njenom čelu i kada u septembru počne novi ciklus kvalifikacija, za EURO 2016, na kome će broj učesnika biti povećan sa dosadašnjih 16 na 24.

Mihajlović je u javnim nastupima vezao svoj mandat za sudbinu predsjednika Fudbalskog saveza Srbije, Tomislava Karadžića.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC