• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop: Ostala nada. Venger: Pobjeda tima

Trener Borusije vjeruje da je njegova ekipa porazom od Arsenala izgubila samo bitku a ne i rat, dok menadžer "tobdžija" zadovoljno trlja ruke.

 Klop: Ostala nada. Venger: Pobjeda tima Izvor: MONDO

Borusija je porazom pred svojim navijačima od Arsenala (0:1) dovela u pitanje plasman u osminu finala Lige šampiona.

Aktuelni vicešampion ima tri boda manje od Napolija i "tobdžija" na tabeli grupe F, ali i nadu da u naredna dva duela mogu da obezbijede plasman u drugi krug takmičenja.

"Nismo uspjeli da iskoristimo šanse na meču. Imali smo mnogo dobrih trenutaka, ali nismo bili dovoljno precizni. Imali smo 11 udaraca na gol prije nego što su oni postigli pogodak. To nekada izgleda kao da su se branili sa četiri noge. Mi smo izgubili ovaj meč, ali ne i nadu za prolaz. Ostaju nam još dva duela", izjavio je Jirgen Klop poslije poraza.

Klop je dodao da Arsenal sa ovakvom igrom može i do "ušatog pehara".

"Da, Arsenal može da osvoji Ligu šampiona. Mlad su tim, zdrav i tehnički potkovan. Dobili su protiv nas jednu pametnu utakmicu i takvim putem mogli bi da igraju i finale i pobijede, ali samo ako u njemu za protivnika ne dobiju Bajern", dodao je trener Borusije.

Menadžer Arsenala Arsen Venger istakao je da je njegov tim ostvario mnogo važnu pobjedu.

"Ovo je veliki trijumf moje ekipe, koji će joj podići i samopouzdanje. Nas već u nedjelju očekuje još jedan težak meč protiv Mančester junajteda u Premijer ligi i nadam se da će ekipa igrati isto ovako. Funkcionisali smo kao pravi tim. Odigrali smo fantastično, prije svega u odbrani, i nismo pravili glupe greške na sredini terena, jer znamo da Borusija to uvijek može da kazni. Poslije lošije igre u prvom poluvremenu kada je rival izvršio ozbiljan pritisak, u drugom smo djelovali bolje. I poslije datog gola imali smo kiks, ali smo nakon toga bili i u prilici da postignemo drugi", rekao je menadžer Arsenala.

Junak meča Aron Ramzi bio je presrećan zbog pobjede.

"Ostvarili smo veoma važan trijumf. Bilo je to teško uraditi protiv odlične ekipe i pred velikim brojem veoma bučnih navijača. Bili smo skoncentrisani u najvažnijim trenucima i iskoristili smo svoje šanse", istakao je Ramzi.

(MONDO, foto: Beta/AP/Frank Augstein)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC