• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Montolivo: Žal. Buskets: O, Pep gdje si?

Kapiten Milana izjavio je da je i njegova ekipa mogla da bude na pobjedničkoj strani da je iskoristila sve šanse protiv Barse...

 Montolivo: Žal. Buskets: O, Pep gdje si? Izvor: MONDO

Rikardo Montolivo rekao je poslije poraza od Barselone (1:3) u četvrtom kolu Lige šampiona da Milan ima za čim da žali, jer je propustio nekoliko odličnih prilika za gol.

"Teško je igrati na Nou Kampu, ali smo mi stvorili više šansi za pogodak. Nažalost, nismo uspjeli da ih iskoristimo. Sada nam preostaje da se osminu finala izborimo u duelima sa Ajaksom i Seltikom", rekao je kapiten rosonera Montolivo za klupsku televiziju.

Za mnoge navijače Milana trener Masimilijano Alegri priredio je iznenađenje, pošto je Marija Balotelija ostavio na klupi i uveo ga u igru tek u drugom poluvremenu.

"Trener je izabrao najbolji tim u tom trenutku. Mario je igrao dobro kada je ušao sa klupe, a kada je tako, uvijek može da pruži dobru partiju", dodao je Montolivo.

GOLOVI

Fudbaler Barselone Serhio Buskets rekao je da je ekipa zadovoljna zbog trijumfa nad Milanom, ali i priznao da im ove sezone u određenim momentima nedostaje atraktivnosti u igri.

"Biće teško ponoviti partije koje smo pružali dok nas je trenirao Pep Gvardiola. Tada nas rivali nisu dobro poznavali i igrali su otvorenije. Nekad nam nedostaje ta 'iskra' u igri, ali smo srećni uprkos svemu", kazao je Buskets, koji je postigao drugi gol za Barselonu, dok je dvostruki strijelac bio Lionel Mesi.

Za razliku od Busketsa, Ćavi Ernandez smatra da je Barselona igrala sasvim dobro.

"Srećan sam zbog pobjede. U fudbalu je uvijek cilj da igrate dobro i da dođete do rezultata. Takva je i naša filozofija", poručio je Ćavi.

Barselona je sa 10 osvojenih bodova obezbijedila plasman u osminu finala kao prvoplasirani tim Grupe H. Milan je drugi na tabeli sa pet bodova, Ajaks ima četiri, a posljednjeplasirani Seltik tri.

(MONDO, foto: Beta/AP/Emilio Morenatti)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC