• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO:Mladenoviću i Zvezdi 15 dana za dogovor

Arbitražna komisija odlučila da lijevom beku i klubu da još dvije nedjelje da pronađu sporazumno rješenje o daljem statusu 22-godišnjeg Čačanina.

 MONDO:Mladenoviću i Zvezdi 15 dana za dogovor Izvor: MONDO

Nezadovoljan minutažom i finansijama u Crvenoj zvezdi, Filip Mladenović je početkom oktobra podnio zahtjev za raskid ugovora.

Zbog takve odluke do nedavno je trenirao odvojeno od prvog tima, ali je onda trener Slaviša Stojanović sve iznenadio kada je u finišu utakmice četvrtfinala Kupa Srbije protiv Radničkog 1923 iz Kragujevca, pri vođstvu Zvezde 2:0, odlučio da Nikolu Mijailovića zamijeni Filipom Mladenovićem.

Isto je bilo i u subotnjem "vječitom derbiju", kada je Mladenović odigrao posljednih desetak minuta duela sa Partizanom.

Otkud Mladenović ponovo u timu kada je tužio klub Arbitražnoj komisiji FS Srbije, nikome nije jasno, a trener Stojanović poslije utakmice sa Kragujevčanima kao objašnjenje naveo je poziv sportskog direktora Zorana Stojadinovića.

"Detalje ne znam. Prije tri dana mi se javio Zoran Stojadinović i rekao da mogu da računam na njega ako želim", rekao je Stojanović tada.

Slučaj Filipa Mladenovića Arbitražna komisija FS Srbije razmatrala je ovog četvrtka, ali odluka nije donijeta.

MONDO saznaje da su klub i igrač dobili dvije nedjelje da pronađu sporazumno rješenje.

Dakle, postoji mogućnost da Filip Mladenović povuče tužbu i nastavi da nosi crveno-bijeli dres. Da li će se to i dogoditi, saznaćemo uskoro.

Po saznanjima našeg portala, poslije brojnih razgovora čelnika Crvene zvezde sa Mladenovićem, u klubu nisu više sigurni da ovo odugovlačenje znači i povlačenje tužbe.

Drugim riječima, i dalje je realnija opcija da će Filip Mladenović napustiti Zvezdu kao slobodan igrač. Pitanje je samo koliko će mu klub dugo držati pruženu ruku pomirenja, s obzirom na to da je vraćen u takmičarski pogon i da je ulazio u igru sa klupe u posljednje dvije utakmice.


Naknadna uplata "ne pije vodu"
Dvije nedjelje koje su dobili da pronađu sporazumno rješenje ne znači i da Crvena zvezda može naknadno da uplati zaostale dugove Mladenoviću i tako poništi njegovo pravo na raskid ugovora. Do kraja postupka važiće stanje na računu u danu podnošenja žalbe. Dogovor, dakle, može da bude samo "džentlmentski".

(J. Terzić, N. Janković - MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC