• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li je Ibra u pravu za Klještanove brkove?

"Ibrahimović mi je rekao da imam ružne brkove, a ja sam mu odgovorio da on ima dug nos", otkrio je američki Srbin Saša Klještan, fudbaler Anderlehta.

 Da li je Ibra u pravu za Klještanove brkove? Izvor: MONDO

Zlatan Ibrahimović je Šveđanin, čiji je otac Šefik, Bošnjak muslimanske vjeroispovijesti emigirirao u Švedsku 1977. godine.

Saša Klještan je Amerikanac, čiji je otac Slavko, Srbin iz Sarajeva i bivši fudbaler Željezničara, emigirao u Sjedinjene Američke Države početkom rata na prostorima bivše Jugoslavije.

Njih dvojica, sada fudbaleri Pari Sen Žermena i Anderlehta, srela su se u utorak uveče na "Parku prinčeva" u Parizu i taj susret nije mogao da prođe tek tako.

Klještan je dan poslije utakmice rekao da mu je Ibrahimović poručio kako ima - ružne brkove, ali ni da on njemu nije ostao dužan.

"Ibrahimović mi je rekao da imam ružne brkove, a ja sam mu odgovorio da on ima dug nos", rekao je Klještan belgijskim medijima.



Pari Sen Žermen i Anderleht odigrali su u utorak utakmicu četvrtog kola Grupe C Lige šampiona koja je završena neriješenim rezultatom 1:1. Klještan je asistirao kod vodećeg gola Anderlehta, a potom je isključen zbog igranja rukom, dok je Ibrahimović golom donio bod "svecima" u utakmici u kojoj su svi očekivali siguran "keca".

A, sve zbog četiri gola Ibrahimovića u pobjedi PSŽ u Briselu od 5:0.

Inače, Kleštan je ljetos doživio bolnu i pomalo bizarnu povredu uva u utakmici protiv Lokerena. Prije ušivanja, postavio je ovu fotografiju na Twitter profil, zbog čega ga i na prvoj fotki vidimo sa zaštitom.



(MONDO, Foto: Guliver/Getty Images/Dean Mouhtaropoulos / Michael Regan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC