• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Švajni opet na operaciji

Gvardiola je ove sezone izveo 11 različitih postava na teren, ali je u svih 11 bio jedan igrač - Bastijan Švajnštajger koji mora na novu operaciju.

 Švajni opet na operaciji Izvor: MONDO

Fudbaler Bajerna iz Minhena Bastijan Švajnštajger biće podvrgnut novoj operaciji lijevog članka, saopštio je evropski i njemački šampion.

Švajnštajger je u julu operisao lijevi članak, ali mu je potrebna još jedna operacija pošto se nije oporavio na pravi način.

Ljekar Bajerna Hans Vilhelm Meler rekao je da je na članku 29-godišnjeg fudbalera primijećeno "povećano okoštavanje", što dovodi do upale tetive koja povezuje mišiće i kost. U saopštenju se dodaje da uprkos intenzivnim mjerama, povreda nije sanirana i da Švajnštajger više ne smije da trenira.

"Bolovi su se vratili pošle nedjelje. Trudio sam se, ali ne mogu da izbjegnem operaciju. Nadam se da ću poslije operacije ponovo moći, bez bolova, da igram fudbal", rekao je Švajnštajger.

Švajnštajger je odigrao svih 11 prvenstvenih utakmica u Bundesligi ove sezone. On će zbog operacije propustiti predstojeće prijateljske utakmice koje će reprezentacija Njemačke igrati protiv Italije i Engleske.

(MONDO/Beta, Foto: Beta/AP/Matthias Schrader)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC