• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Burzanović: Da se malo odmorim od Zvezde...

O tome kakvo je stanje u Crvenoj zvezdi ovih dana svedoči i izjava Igora Burzanovića: "Jedva sam dočekao okupljanje reprezentacije Crne Gore".

 Burzanović: Da se malo odmorim od Zvezde... Izvor: MONDO

Pauza u fudbalskim prvenstvima širom Evrope zbog kvalifikacionih mečeva za Svetsko prvenstvo 2010. godine dobro je došla pojedinim klubovima i igračima, ali čini se najviše Crvenoj zvezdi.

Crveno-beli preživljavaju najteže trenutke u svojoj istoriji, agonija je blaga reč, a jedan od fudbalera koji aktivno učestvuje u ovom teškom periodu, Igor Burzanović priznaje da mu prija što je dres Crvene zvezde zamenio reprezentativnim, crnogorskim.

"Neću da kažem da je atmosfera u Zvezdi među igračima loša, ali sam jedva dočekao okupljanje reprezentacije. Šest dana druženja, karantina, spremanja za velike utakmice - radujem se i kad samo pomilslim šta dolazi u narednom periodu", izjavio je crnogorskim novinarima nekadašnji fudbaler podgoričke Budućnosti, koji je ovim rečenicama još jednom pokazao da na beogradskoj Autokomandi ništa ne funkcioniše.

Sjatili su se novinari u hotelu "Crna Gora" oko Burzanovića, zanimajući se za dešavanja u jednom od najvećih klubova na Balkanu.

"Kakvo je raspoloženje (u Zvezdi)? Svakog ko ima i malo veze sa Crvenom zvezdom mora da pogodi sve što se dešava poslednjih dana. Iskreno, vrlo se teško oporaviti od toga. Ipak, najvažnije je što dolazim zdrav, uželeo sam se reprezentacije i kvalifikacija", kaže Burzanović.

Crna Gora debituje u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a prvi protivnik joj je Bugarska.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC