• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kod 0:2, mislio sam na 3:2"

Trener crno-bijelih u najtežim trenucima protiv Donjeg Srema mislio na pobjedu, koju je na kraju i ostvario.

 "Kod 0:2, mislio sam na 3:2" Izvor: MONDO

Partizan se izvukao protiv Donjeg Srema, a samim tim i Vuk Rašović, bez obzira što je početkom nedjelje, poslije poraza od Crvene zvezde, dobio podršku uprave da nastavi sa započetim poslom.

Teško da bi ta podrška i dalje postojala da je lider Superlige i aktuelni šampion poražen na svom terenu od "fenjeraša" iz Pećinaca. Vjerovatno bi i sam Rašović odmah poslije meča podnio ostavku.

Ovako, ostaje nada da će pauza u prvenstvu uticati pozitivno na crno-bijele i da će do kraja jeseni sačuvati prvo mjesto.

Šef stručnog štaba Partizana morao je da bude zadovoljan krajnjim rezultatom utakmice sa Donjim Sremom, ali je i on svjestan da mnogo toga nije funkcionisalo pogotovo u odbrani, koja je gostima "poklonila" dva gola.

"Znali smo da će biti teška utakmica, ali nismo znali da ćemo im dati dva gola 'fore'. Izvukli smo se iz neugodne situacije, pobijedili i uzeli sva tri boda, koja su nam neophodna", rekao je Rašović novinarima poslije meča.

Rašović je dodao da će njegova ekipa na najbolji način iskoristiti predstojeću reprezentativnu pauzu i na najbolji način dočekati finiš jesenjeg dijela prvenstva.

Na pitanje novinara da li mu je poslije ove utakmice jasnije ko je od igrača za Partizan, a ko ne, Rašović je rekao da je to jasno, ali da nije momenat da se o tome govori.

"Imamo još tri utakmice u prvenstvu i jednu u kupu, a kad se sve to završi, onda ćemo razgovarati o igračkom kadru", rekao je Rašović.

Trener "parnog valjka" pohvalio je kapitena Sašu Ilića, koji je još jednom, kako je rekao, pokazao da je pravi lider na terenu i nije želio da komentariše igru odbrane.

Na pitanje o čemu je razmišljao pri rezultatu 0:2, on je rekao: "Moramo da damo tri gola, a to smo i uradili".

Trener Donjeg Srema Vlado Čapljić rekao je da je njegova ekipa na ovoj utakmici pokazala da ne zaslužuje da bude na posljednjem mjestu na tabeli.

"Teško je... poslije 0:2, sigurno nije prijatno. Dali smo svoj maksimum u 60 minuta, ali smo onda pali i to nam se osvetilo na najgori način. Pokazali smo da imamo kvalitet i da ova ekipa zaslužuje bolje mjesto na tabeli", rekao je Čapljić.

On je rekao da želi da njegova ekipa igra napadački, kao što je to dana bilo u većem dijelu meču i da jedino tako može doći do rezultata.

"Pokazali smo da imamo igru, ali nam nedostaju rezultati. Nadam se da ćemo ovako nastaviti", rekao je Čapljić.

(MONDO/Beta, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC