• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POGLEDAJTE: "Žuta minuta" Stefana Babovića

Babović na uvrede publike u Nišu reagovao nepristojnom gestikulacijom, a na kraju meča krenuo u obračun sa sudijom, pa je zaradio crveni karton.

 POGLEDAJTE: "Žuta minuta" Stefana Babovića Izvor: MONDO

Stafan Babović nije izdržao...

Prvotimac Voždovca, koji je nekada branio boje Partizana, a prošlog ljeta bio na pragu da postane član Crvene zvezde, ponio se veoma nekulturno na utakmici protiv Radničkog u Nišu (1:2).

Babović sa 26 godina spada u iskusnije igrače "zamejva" i samim tim očekuje se od njega da istrpi zvižduke i uvrede navijača.

Mnogo toga prošao je noseći dres Partizana, pa se činilo da "vezistu" Voždovca ne može ništa da izbaci i kolosjeka na superligaškim terenima.

Ali, očigledno da se na Čairu dogodila kap koja je prelila čašu.

Babović je nepristojnom gestikulacijom reagovao ka niškoj publici kada je u 50. minutu postigao izjednačujući gol, očigledno iznerviran raznoraznim uvredljivim dobacivanjima.

Foto: screenshot

Nije se na tome završilo.

U trenutku kada je utakmica završena, Babović je iz nepoznatih razloga krenuo u fizički obračun sa glavnim sudijom Nenadom Đokićem. Zbog toga je prvo dobio žuti karton, koji ga nije umirio, da bi potom uslijedilo isključenje.

Povezano ili ne, Babović je isključenje gotovo "na silu" zaradio uoči utakmice Voždovca i svog bivšeg kluba, Partizana, s čijim navijačima se nije rastao u dobrim odnosima i koji su ga vrijeđali i dok je nosio crno-bijeli dres.

Babović je ljetos bio jako blizu prelaska u Crvenu zvezdu, ali su se, nezvanično, najuticajniji navijači crveno-bijelih usprotivili tom transferu i na kraju ga stopirali.

VIDEO

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC