• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Milijaš šutira penale u Zvezdi!"

Trener Zvezde kaže da je najbitnije da je ekipa osvojila tri boda protiv Rada i čudi se što je Mrđa šutirao penal, a ne Milijaš.

 "Milijaš šutira penale u Zvezdi!" Izvor: MONDO

Crvena zvezda imala je težak meč na Vračaru protiv Rada (1:0), a tradicionalno nezgodno gostovanje na stadionu Obilića rešio je golom iz "slobodnjaka" kapiten Nenad Milijaš.

Ekipa Slaviše Stojanovića nije briljirala protiv "građevinara", naprotiv.

"Željeli smo da potvrdimo tri boda iz utakmice sa Partizanom i uspjeli smo u tome. To je najvažnije. Duel na Vračaru je bio mnogo nezgodan jer je došao poslije "vječitog derbija". Pokazali smo disciplinu na terenu, ali je mnogo važnije da smo osvojili cijeli plijen", rekao je slovenački stručnjak.

Stojanović očekuje da Zvezda što bolje iskoristi pauzu u prvenstvu i pripremi se za kraj jesenjeg dijela sezone.

"Zvezdi je uvijek cilj da pobjeđuje, što znači devet bodova iz preostala tri meča. Ali, da ne gledamo megalomanski, da idemo kolo po kolo. Svaki put kada smo gledali previše unaprijed mi smo se opekli. Najvažnije da se odmorimo i sa opravljenim igračima spremimo za nova iskušenja", podvukao je trener Zvezde.

Stojanović nije mogao lepo da vidi šta se dešavalo kod penala, kada je neočekivano Dragan Mrđa namjestio loptu i promašio.

"Ne znam tačno šta je bilo. Po običaju i dogovoru šutira Milijaš, ali ne znam šta su se oni dogovorili".

"BILI SMO BOLJI OD ZVEZDE"

Trener Rada Slađan Nikolić nije mogao da bude zadovoljan rezultatom, ali jeste onim što su njegovi učenici pokazali protiv jednog od kandidata za titulu.

"Žao mi je mojih igrača jer mislim da smo po igri bili bolji od Crvene zvezde. To se ne odnosi na prvih 10-15 minuta, kada smo i primili gol. Nismo imali izrazite šanse, ali smo po borbenosti i disciplini na terenu zaslužili bod. Zašto ga nismo? Nedostajala nam je agresivnost... Moramo što prije da se oporavimo od ove utakmice i da nastavimo takmičenje na najbolji način. Uz adekvatna pojačanje ne bi trebalo na proljeće da bude zime za Rad", rekao je strateg kluba sa Banjice.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC