• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ninković: Puklo je u meni!

Fudbaler Crvene zvezde opisuje verbalni duel sa fudbalerom Rada Stanojevićem u 63. minutu i otkriva detalje zbog kojih je planuo.

 Ninković: Puklo je u meni! Izvor: MONDO

Miloš Ninković je u 63. minutu utakmice na Vračaru protiv Rada pokazao svoje drugo lice. Ono koje nismo navikli da vidimo od njega.

Jedan od najboljih fudbalera Zvezde trudi se da na svakom meču iskustvom i smirenošću utiče na saigrače. Međutim, u nedjelju je protiv "građevinara" pokazao da zna da bude vrlo ratoboran i samo zahvaljujući naklonosti sudije Milenka Vukadinovića nije dobio crveni karton.

Ninkoviću još pošteno nije zarasla rana na čelu koju je zaradio u kup duelu protiv Radničkog iz Kragujevca, a na Vračaru je opet bio suočen sa bolnim udarcem u lice.

Bio je to duel sa Milošem Stanojevićem, koji je imao posjed lopte i u namjeri da je "zagradi" nehotice je rukom udario nekadašnjeg reprezentativca Srbije u nos.

Obliven krvlju, Ninković je planuo. Želio je da se obračuna sa Stojanovićem, ali se sve završilo na verbalnom konfliktu. Ninkovića su jedva smirili saigrači i dok mu se ukazivala pomoć pored aut linije, kada je već dobio javnu opomenu, nastavio je sa prijetnjama prema protivničkom fudbaleru, uvreda nisu bile pošteđene ni sudije.

Igraču Zvezde je brzo sanirana povreda i on se poslije par minuta vratio na teren.

"Izvinjavam se za moje ponašanje, ali morate i mene da shvatite. Tu su sudije, ako ne vidi glavni, tu je pomoćnik... Nije moguće da niko nije vidio. Ponio sam se tako, možda nije trebalo... Puklo je u meni", svjestan da mu reakcija nije bila na mjestu komentarisao je Ninković poslije meča.

Fudbaleri Zvezde i Rada pružili su ruke jedan drugome nakon meča.

"Bila je ruka ruci, ali ne bih na to da se vraća. Izvinio se poslije meča", pokušao je da završio priču Ninković, ali je imao još nešto da doda na ponašanje Stanojevića.

"Mene je iznerviralo njegovo ponašanje još u prvom poluvremenu. Pružim mu ruku da ustane, a on počne da psuje i vrijeđa, dijete, ne znam ni koliko ima godina... Bio sam i ja mlad igrač i nikada u životu starijem rekao ružnu riječ. Ne tražim da mi se dvori ili ne znam šta, mogao je samo da pruži ruku, da ustane i da nastavimo da igramo", nastavio je Ninković i završio: "Takva nam je omladina, ne samo u sportu, uopšte".

Ninković je poslije utakmice rekao da je najbitnije da je Zvezda zabilježila pobjedu protiv Rada, jer su mečevi poslije "vječitog derbija" uvijek nezgodni za crveno-bijele.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC