• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milijaš i Mrđa o penalu...

"Promašio je i ne treba mu 'skidati glavu'", kaže kapiten Zvezde. "Gdje god sam igrao, izvodio sam penale", komentariše Mrđa.

 Milijaš i Mrđa o penalu... Izvor: MONDO

Fudbaleri Crvene zvezde i kada pobijede daju povoda da se piše o svemu, samo ne o pobjedi.

Crveno-bijeli su u nedjelju nekako uzeli tri boda na "ukletom" Vračaru, protiv ratobornog i motivisanog Rada (0:1), jedini gol postigao je kapiten Nenad Milijaš, ali jedan drugi prekid bio je glavna tema i na konferenciji za štampu na kojoj su govorili novinari i u "miks" zoni, gdje su izjave davali igrači.

VIDEO

Šta o "slučaju penal" misli trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović možete pročitati OVDJE, a evo šta misle i dva direktna aktera "spornog trenutka", Milijaš, koji je odlukom trenera trebalo da izvede penal i Mrđa, koji je odlučio da je ona taj koji treba da šutira i - promašio.

Za one koji nisu gledali utakmicu, Nikola Raspopović srušio je Mrđu u svom kaznenom prostoru, sudija Milenko Vukadinović pokazao na bijelu tačku, Mrđa uzeo loptu pod mišku, Milijaš prišao i odustao, ali se tu uključio i Nikola Mijailović koji je od Mrđe tražio da kapiten izvede penal, sklonio ga je Miloš Ninković, a Mrđa ostao pri odluci da on bude taj...

...pucao je, a Filip Kljajić mu odbranio udarac pri vođstvu Zvezde od 1:0.

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović, kada je vidio šta se dogodilo, bijesan je napustio VIP ložu da vjerovatno pred prisutnima ne bi rekao nešto ružno, a poslije utakmice održao je "bukvicu" ekipi.

Milijaš je scenu opisao ovako:

"Mrđa je tražio da šutira, imao je osjećaj da će dati gol i ja sam mu to dozvolio, jer sam i ja imao osjećaj da će ga dati. Nije se dogodio i, Bože moj, ne treba mu 'skidati glavu' zbog toga. Na kraju, pobijedili smo, tako da će se taj penal brzo zaboraviti", rekao je Milijaš "kapitenski".

VIDEO

S druge strane, Mrđa je rekao:

"Penal je bio čist kao suza i tu nema šta da se priča... Moram da se zahvalim ekipi koja izdržala do kraja i sačuvala prednost. Ja sam htio najbolje, ali eto golman je odbranio. Najbitnije da smo sačuvali prednost", rekao je.

Na konstataciju novinara da je Milijaš taj koji izvodi penale, Mrđa je odgovorio:

"U principu da, Milijaš je taj koji šutira, ali dogodilo se i njemu da je promašio. U karijeri sam šutirao 20 penala, dao sam ih, eto sada se dogodila ova situacija.. Imao sam osjećaj da ću dati gol i nije baš da sam prvi put uzeo da šutiram. Izvodio sam penale u svakom klubu u kom sam igrao i nije mi se događalo da promašim. Htio sam najbolje, ali je na moju nesreću golman uspio da odbrani udarac", rekao je Mrđa.

Crvena zvezda ove nedjelje nije kažnjena za ovu vrstu timske nediscipline. Iako je trener Stojanović u pravu kada kaže da "ne treba vikati preko cijelog terena", scena sa Vračara ukazuje na to da on nema potpunu kontrolu i pun autoritet u ekipi, jer da je suprotno - nikome ne bi ni palo na pamet da priđe "kreču" a da za to nije određen.

(Nikola Janković, MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC