• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Van Persi utišao "topove", krvavi Vidić

U derbiju 11. kola Premijer lige Mančester junajted pobijedio Arsenal na Old trafordu 1:0 golom Van Persija. Vidić krvav napustio teren.

 Van Persi utišao "topove", krvavi Vidić Izvor: MONDO

Mančester junajted je u životu!

Utakmica koja je za "crvene đavole" rješavala mnogo toga, prije svega pitanje da li aktuelni šampion može da se uključi u borbu za prvo mjesto ili će se već u novembru oprostiti od trona, završena je pozitivno po Junajted.

Dejvid Mojes i društvo ponovo su u trci za prvo mjesto, a prednost "tobdžija", poslije međusobnog duela je samo pet bodova.

Mančester junajted - Arsenal 1:0 (1:0)!

Robin van Persi je sjajno reagovao u 27. minutu kod kornera i, ispostaviće se, odlučio meč. Izašao je na "prvu stativu", iako je bio okružen protivničkim igračima, uspio je da "skreše" loptu i pošalje je pravo pod prečku.

Spasa za Arsenal nije bilo. Mančester junajted je poveo...



Na polovini utakmice povrijedio se Nemanja Vidić. Kapiten Mančestera je dobio strašan udarac u glavu prilikom sudara sa Davidom De Heom i poslije ljekarske pomoći morao je krvav da napusti teren.

Uprkos ovom pehu, Junajted je uspio da se odbrani i osvoji tri boda. Arsenal je doživio tek prvi poraz od avgusta mjeseca i utakmice sa Aston Vilom na početku sezone...

VIDEO


Liverpul i Sautemptom su najviše profitirali u 11. kolu Premijer lige. S obzirom da niko od glavnih konkurenata za prvo mjesto nije uspio da pobijedi, ova dva kluba su smanjila prednost "tobdžija" i trenutno su na drugom (Liverpul), odnosno trećem (Sautemton) mjestu.

(MONDO, Foto: AP Photo/Jon Super)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC