• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sprema se hapšenje 51 huligana?

Srbija odlučna je da se konačno obračuna sa huliganima, a u sklopu akcije pripremljen je spisak 51 huligana koji će uskoro biti uhapšen.

 Sprema se hapšenje 51 huligana? Izvor: MONDO

Na ovom spisku su 32 "navijača" Crvene zvezde i 19 "navijača" Partizana, a neki od njih su pod direktnom zaštitom političkih moćnika, prenose beogradski mediji.

MUP i tužilaštvo otkrivaju i da su pod prismotrom i političari i funkcioneri klubova koji su godinama štitili "kriminalce sa tribina".

"Država je najozbiljnije riješila da stane na put huliganima i ovoga puta se sigurno neće izvući. Ni oni ni njihovi zaštitnici koji ih godinama drže bukvalno iznad zakona. Pa među tim takozvanim vođama imate ozbiljne narko-bosove, ali i ljude optužene za pokušaje ubistva, iznude, nanošenje teških povreda. Kao da se zakon u posljednjih deset-dvadeset godina na njih nije odnosio", kaže jedan od najviših funkcionera Vlade Srbije, prenosi "Kurir".

Među huliganima koji su osumnjičeni za najteža krivična djela nalaze se "Delije" Ivan Bogdanov Zver, Marko Vučković - Mare Komandant, Uroš Avramović, Uroš Mišić Cucek, Velibor Dunjić Velja, Dražen Dragaš Lurč, kao i "Grobari" Aleksandar Vavić Vava, Miloš Radisavljević Kimi, Majk Halkijević, Branislav Penčić - Bane Hed hanters, Alen Kostić Kubi i Đorđe Prelić Prela, koji je trenutno u španskom zatvoru.

Pored huligana pod lupom se nalaze i sudije koje su odugovlačile ili propisivale blage kazne huliganima. Beogradski mediji saznaju da je u pitanju najmanje 50 sudija, koji će morati od danas da dostavljaju Visokom savetu sudstva sve podatke o postupanju u predmetima koje se bave nasiljem na sportskim priredbama, piše "Kurir".

Mediji su danas izvjestili i o novom incidentu između navijača koji se desio prošle nedjelje.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC