• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miha preuzima Sampdoriju? Bez komentara

Siniša Mihajlović mijenja Delija Rosija na klupi Sampdorije, za koju je nekada igrao. Srpski selektor u ponedjeljak odbio da komentariše ove navode.

 Miha preuzima Sampdoriju? Bez komentara Izvor: MONDO

Nedavno je iz Italije stigla vijest da će Siniša Mihajlović zamijeniti Vladimira Petkovića na klupi Lacija, a potom da je praktično već postao novi trener Sampdorije, koji vodi Delio Rosi.

I dalje aktuelni selektor Srbije odbio je u ponedjeljak da komentariše ove spekulacije, koje ga povezuju sa klubovima u kojima je igrao tokom karijere.

"Ne bi bilo korektno da pričam, ni o Sampdoriji, ni o Laciju. Oba tima i dalje imaju svoje trenere, a ja sam još selektor reprezentacije Srbije",
rekao je 44-godišnji fudbalski trener, koji je i trenersku karijeru počeo u Seriji A, gdje je vodio Kataniju, potom Bolonju i Fiorentinu.

"Čekam da dobijem signal od Fudbalskog saveza Srbije, jer moj aktuelni ugovor ističe krajem ovog mjeseca. Zato, moramo prvo da sačekamo da vidimo šta će se dogoditi",
objasnio je Mihajlović da ni on nije (još) slobodan u potrazi nove sredine.

Inače, prvi čovjek srpskog fudbala Tomislav Karadžić (koji je i sam najavio povlačenje u decembru) najavio je da će Mihajloviću biti ponuđen nastavak saradnje i za naredni ciklus kvalifikacija, ovog puta za EURO 2016, a Mihajlović prije toga istakao da će ostati među "orlovima" samo i isključivo ako Karadžić ostane na mjestu predsjednika FSS.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC