• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Promašaj godine" za MONDO: Biću novi Babaja

Mladi fudbaler Adin Siočić koji je promašio nemoguće kaže za MONDO da planira karijeru u inostranstvu i da će možda postati popularan kao "Babaja".

 "Promašaj godine" za MONDO: Biću novi Babaja Izvor: MONDO

Lige "petice" ovog vikenda ostali su u sjenci nižerazrednog okršaja u Bosni i Hercegovini, gdje se u finalu opštinskog kupa između Mladosti iz Gornjih Živinica i Omladinca iz Đurđevika (2:1) "proslavio" mladi fudbaler Adin Siočić.

Osamnaestogodišnji fudbaler Mladosti prešao je golmana, a onda sa dva metra pogodio prečku, a potom ponovo šutirao i pogodio golmana i tako se se kandidovao u najmanju ruku za promašaj godine, ako ne i za jedan od najvećih promašaja u istoriji fudbala.

Pogledajte VIDEO

Snimak njegovog promašaja hit je na kanalu YouTube i pogledalo ga je već više od 200.000 ljudi, a trenutno najpopularniji fudbaler na ovim prostorima u razgovoru za MONDO opisuje svoj čuveni promašaj koji ga je proslavio.

"Pretrčao sam golmana, izašao sam sam na dva metra od gola, ali čuo se huk sa tribina pa sam imao još veću želju da dam gol, ali, eto, promašio sam. Opet je bio huk, ali negativni. I poslije te prečke mislio sam da mogu do gola, imao sam taj popravni šut, ali nisam ni tad uspio da dam gol", kaže Siočić.

"Devetka" Mladosti iz Gornjih Živinica priznaje da se nekada smijao gledajući slične promašaje na televiziji i po Internetu, ali da mu poslije promašaja u nedjelju nije bilo nimalo smiješno i da nije više želio da igra.

"Gledao sam slične snimke na YouTube i mislio sam da je tako nešto nemoguće promašiti, ali sad se desilo i meni. U tom trenutku htio sam da se zemlja otvori i da propadnem u nju, htio sam da izađem sa terena, ali moji saigrači su me podržali, rekli su mi da nastavim da igram, da se to svakom dešava i ostao sam ipak. Navijači su bili razočarani, većina, ali ipak smo slavili pobjedu u Kupu", navodi Siočić.

Na pitanje da li je sada popularan u Živinicama, Adin odgovara potvrdno i prihvata poređenje svoje popularnosti sa onom koju je imao njegov sugrađanin, pobjednik rijalitija "Operacija Trijumf", Adnan Babajić Babaja.

"Svi me gledaju smješkaju se, ne znam da li ću biti popularan kao Babajić, moguće je"
, kaže uz osmijeh Siočić.

Adinov promašaj možda se nađe u nekom izboru za najveći promašaj u istoriji fudbala ali on kaže da mu to ne smeta i da ima i velikih fudbalera koji su promašivali i navodi neke kojih se sjetio.

"Ima onaj Forlana dok je igrao u Mančesteru, ima i onaj Raula, sa linije su mašili, ali eto, sudeći po youtube snimcima ima i gorih. Gledao sam nekih Top 20 promašaja i jedan od njih je isto prošao golmana i promašio isto kao ja, ali kod njega je ravnije bilo, a ovdje blatnjav teren", pokušao je da se "opravda" mladić koji inače obožava fudbalera Stefana El Šaravija pa ga ponekad i kopira frizurom.

Uprkos ovom velikom promašaju osamnaestogodišnji učenik Gimnazije u Živinicama ima velike planove u fudbalu, iako je na društvenoj mreži Facebook sebe opisao kao "fudbaler u pokušaju".

"Igram fudbal i dalje trudiću se i imam ambicije da se probam probiti negdje u inostranstvo. Moguće je da mi ovaj snimak na YouTube odmogne u tome (smijeh), ali nema veze. Sad ću pokušati da dam neki evrogol pa da opet okače moj snimak na YouTube", poručio je na kraju razgovora za MONDO Siočić koji bi osim u fudbalu, kako kaže, volio da se okuša i u sportskom novinarstvu.

Šta god na kraju izabere, želimo mu mnogo sreće i što manje promašaja!

(Goran Arbutina/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC