• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karadžićeva opozicija hoće Magata?

List "Alo!" najavljuje dolazak "fudbalskog Stros-Kana" na kormilo reprezentacije Srbije.

 Karadžićeva opozicija hoće Magata? Izvor: MONDO

Iako su do kraja godine na programu još tri kola Jelen Superlige, kao i mečevi četvrtfinala Kupa, fokus javnosti počeo je da se pomjera ka Fudbalskom savezu Srbije, kome u narednih nekoliko nedelja predstoje krupne, možda i sudbonosne odluke.

Prvenstveno se to odnosi na predsjednika FSS, Tomislava Karadžića, od čijeg ostanka ili odlaska zavisi čitava garnitura ljudi.

Najistureniji među njima je svakako selektor Siniša Mihajlović, koji je više puta izjavio da će napustiti klupu "orlova" ako na čelo Saveza dođe novi čovjek.

Dnevni list "Alo!" u utorak piše o postojanju "opozicije, koja ne sjedi skrštenih ruku".

"U duhu političkih trendova, Vlada Srbije, koja je angažovala nekoliko inostranih stručnjaka (Dominik Stros-Kan, Franko Fratini, Alfred Guzenbauer) i fudbalski radnici potpomognuti bogatim domaćim biznismenima, žele da angažuju eminentnog stručnjaka, koji bi u srpski fudbal uveo disciplinu i vratio nas na evropski kolosjek".

"Alo!" dalje navodi da postoji konkretna ideja, da se za novog stratega nacionalnog tima postavi Nijemac Feliks Magat (60), trener koji vlada "gvozdenom rukom" i koji je osvajao Bundes ligu sa Bajernom dva puta i jednom sa Volfsburgom.

Prema saznanjima ovog lista, ako iz bilo kog razloga ne bi došlo do dogovora sa Magatom, ulogu favorita za prestižnu funkciju preuzeo bi Ljubinko Drulović, strateg omladinske reprezentacije Srbije, koja je ljetos trijumfovala na prvenstvu Evrope.

Ostaje da "orlovi" pod vođstvom Mihajlovića odigraju prijateljske mečeve protiv Rusije i selekcije novinara, pa da počne rasplet...

(MONDO:Foto: Guliver/Getty Images/Oliver Hardt)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC