• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo su kazne za derbi!? Mora da se šalite!

Crvena zvezda kažnjena jednom utakmicom igranja bez publike, a Partizan sa dvije (jedna već odigrana) zbog nereda na "vječitom derbiju".

 Ovo su kazne za derbi!? Mora da se šalite! Izvor: MONDO

Da li su ovo najavljene oštre mjere protiv huligana i klubova koji ih "njeguju"!?

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) kaznila je danas Partizan sa dvije, a Crvenu zvezdu sa jednom utakmicom bez prisustva publike na domaćem terenu zbog incidenata na 145. vječitom derbiju.

Ujedno, komisija kojom je predsjedavao predsjednik Slobodan Pajović kaznila je Partizan novčano sa milion, a Crvenu zvezdu sa 500.000 dinara.

"Izrekli smo kazne za koje vjerujem da će ispuniti svrhu. Partizan je odgovoran zbog nesportskog ponašanja svojih navijača, koji su dva puta izazvali prekid derbija, dok Crvena zvezda snosi odgovornost zbog loše organizacije utakmice. Nadamo se da se ovakvi i slični događaji više neće ponoviti, a u suprotnom - kazne će biti još rigoroznije", izjavio je Pajović za zvanični sajt nacionalnog saveza.

Partizan je prvi dio kazne već odradio minulog vikenda protiv Donjeg Srema, a bez prisustva navijača odigraće i duel 14. kola protiv subotičkog Spartaka 30. novembra, dok će Crvena zvezda bez pomoći sa tribina odigrati naredni prvenstveni duel protiv Slobode iz Užica 23. novembra.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

skydive

Još jedna sramota za srpski fudbal.Da su dobili po 7-8 utakmica bez publike,ili da je oduzet odredjeni broj bodova i jednima i drugima to bi već bile neke kazne.Ovo je neozbiljno.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC