• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: CR7 najbolja stvar u mojoj karijeri

Menadžer Čelsija poslije višemjesečnog žestokog "fajta" sa najboljim igračem Reala šokirao javnost izjavom da je on "najbolje što mu se dogodilo".

 Murinjo: CR7 najbolja stvar u mojoj karijeri Izvor: MONDO

Kristijano Ronaldo i Žoze Murinjo se "ne mirišu" već neko vrijeme. Prozivke su počele dok je sadašnji menadžer Čelsija trenirao Real Madrid.

Najbolji fudbaler "kraljevskog kluba" je u finišu prošle sezone na meču protiv Malage navodno i opsovao šefa stručnog štaba, a i španski mediji redovno su tih dana izvještavali da je Murinjo u lošim odnosima ne samo sa svojim zemljakom, već sa gotovo cijelim timom.

Varnice nisu prestale da sijevaju ni po odlasku "Specijalnog" sa Santjago Bernabeua. Na prijateljskom meču Reala i Čelsija tokom ljeta Ronaldo je poslije postignutog gola pokazao na sebe, okrenuvši se prema Murinju, a ovaj se samo ironično smiješio. Nedugo poslije toga sačekao ga je na "volej".

U jednom intervjuu izjavio je da je ranije trenirao "pravog Ronalda, Brazilca", što se odmah protumačilo da namjerno "spušta" Kristijana jer ga "ne miriše". A portugalski Ronaldo uzvratio mu je oštro rečenicom "da neke stvari jednostavno ne zaslužuju komentar", nakon čega se on opravdao da je rekao "pravi Ronaldo, misleći pritom da je Brazilac bio prvi sa tim imenom".

I dok su svi ubijeđeni da se Portugalci baš ne vole, gospodin "Specijalni" opet je istupio u javnost izjavom koja je sve šokirala.

On je otkrio da je najbolja stvar koja mu se desila u karijeri - Kristijano Ronaldo.

"Trenirati Kristijana Ronalda je najbolja stvar koja mi se dogodila u karijeri. On je najprofesionalniji fudbaler kojeg sam upoznao u životu", rekao je Murinjo za "Frans fudbal".

On vjeruje da i ostali igrači koji su bili ili igraju u timu sa Ronaldom dijele to mišljenje.

"Biti u ekipi sa Kristijanom Ronaldom je najbolja stvar koja može da ti se dogodi. Zašto? Zato što ako mu dozvoliš da prođe ispred tebe, on odmah navuče nekoliko protivničkih fudbalera i ti si slobodan da nastvaiš dalje bez bilo kakve žurbe", dodao je Murinjo.

On je pojasnio da je normalno da nekada dođe do neslaganja.

"Trener i igrač mogu da imaju različite stavove i mišljenja u datom trenutku, ali sve se završava na tome. I nemam problem sa tim", dodao je portugalski stručnjak.

Menadžer Čelsija žestoke komplimente na račun najboljeg portugalskog fudbalera uputio je samo nekoliko dana nakon što je novi trener Reala Karlo Anćeloti pohvalio Ronalda. Italijan je poslije trećeg het-trika ove sezone koji je zvijezda "kraljeva" postigao na meču protiv Sosijedada izjavio da je "on sa druge planete".

(MONDO, Foto: Guliver/Getty images/Jasper Juinen)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC