• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović postigao dogovor sa Sampdorijom?

Italijanski mediji pišu da je selektor "orlova" dogovorio uslove o preuzimanju kluba iz Đenove i da mu sada predstoji "samo" razgovor sa FS Srbije.

 Mihajlović postigao dogovor sa Sampdorijom? Izvor: MONDO

Da li je došlo vrijeme rastanka?

Već dugo se sa neizvjesnošću čeka odgovor na pitanje da li će Siniša Mihajlović podnijeti ostavku na mjesto selektora Srbije ili će produžiti ugovor sa nacionalnim savezom.

Po pisanju italijanskih medija, Mihajlović je donio konačnu odluku i riješio da se oprosti od "orlova". Skaj Sport Italija i Mediaset prenose da je pristao da preuzme Sampdoriju, koja je u ponedjeljak otpustila Delija Rosija.

Problem bi, međutim, moglo da bude to što aktuelni ugovor Mihajlovića i FS Srbije važi do juna 2014. godine. Ipak, Mihajlović nije uspio da odvede srpsku reprezentaciju na Svjetsko prvenstvo u Brazilu, a po dolasku na klupu "orlova" rekao je da će ukoliko se to dogodi, podnijeti ostavku.

U međuvremenu je promijenio priču i kazao da tek predstoje razgovori sa Savezom, kao i da bi u slučaju ostanka Tomislava Karadžića na mjestu predsjednika Saveza i on mogao da ostane selektor.

Mihajlović je prije nekoliko dana izjavio da ima ponude italijanskih klubova (licitiralo se sa Bolonjom, Kjevom, Parmom, Laciom i Sampdorijom), ali da ti klubovi imaju svoje trenere i da će rasplet situacije biti poznat do kraja novembra, odnosno poslije prijateljske utakmice sa Rusijom u Dubaiju (15. novembra) i revijalnog meča sa selekcijom novinara u Užicu (19. novembra).

Sampdorija, međutim, od ponedjeljka više nema trenera i hitno joj je potrebno rješenje. Navodno, ukoliko Mihajlović ubrzo ne sjedne na klupu, okrenuće se angažovanju Edija Reje, bivšeg trenera Lacija, splitskog Hajduka, Napolija...

Podsjetimo, Mihajlović je od 1994. do 1998. godine igrao za Sampdoriju, za koju je 110 utakmica postigao 12 golova.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC