• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER BiH: Božičić preuzeo "sokolove"

Nekadašnji trener Modriče, Mogrena i banjalučkog Borca Slaviša Božičić novi je šef stručnog štaba Slavije iz Istočnog Sarajeva.

 PREMIJER BiH: Božičić preuzeo "sokolove" Izvor: MONDO

Nakon što se Slavija sporazumno razišla sa doskorašnjim strategom Draganom Radovićem, rukovodstvo "sokolova" postiglo je dogovor sa renomiranim stručnjakom.

"Nekoliko puta sam bio blizu dolaska u Slaviju, ali nikad se nisu sklopile sve kockice. Odranije sam imao želju da predvodim premijerligaša iz Istočnog Sarajeva i iskrena ponuda rukovodstva kluba doprinijela je da se nisam mnogo dvoumio. Nigdje nije idealna situacija, mnogi klubovi imaju finansijskih problema. U ovom trenutku me zanima samo fudbalska priča, rad, red i disciplina. Do pauze su ostala tri kola i nastojaću da se što bolje upoznam sa ekipom",
izjavio je Božičić za "Glas Srpske".

Na početku priprema na kormilu Slavije bio je Milomir Šešlija, koji je pred pripreme u Austriju otišao u Aziju. Njegov nasljednik Dragan Radović proveo je više od četiri mjeseca u klubu. Ostvario je četiri pobjede, četiri remija i šest poraza u prvenstvu.

Slavija je ispala u Kupu Srpske, kao i u Kupu BiH. Do raskida saradnje došlo je poslije utakmice 12. kola Premijer lige BiH, kada je Slavija doživjela na Otoci najteži premijerligaški poraz (0:6) od Olimpika.

(MONDO, foto: Arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC