• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Basta: Najbolje protiv Rusije

Reprezentativac Srbije izjavio da "orlovi" mogu da pruže snažan otpor ekipi Fabija Kapela u prijateljskom duelu u Dubaiju.

 Basta: Najbolje protiv Rusije Izvor: MONDO

Reprezentacija Srbije u petak će u Dubaiju odigrati prijateljski meč sa selekcijom Srbije.

Dušan Basta tvrdi da svi u timu respektuju protivnika i da će se potruditi da odigraju što bolje.

"Znamo svi koliko vrijede ruski reprezentativci. Sama činjenica da su se plasirali direktno na Mundijal u vrlo teškoj grupi dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Imaju sjajnog selektora, Fabija Kapela, i biće to veoma lijepa i zanimljiva utakmica. Moramo da uđemo u meč isto kao što smo to učinili protiv Velsa i Makedonije i neće biti problema. Svi ti igrači dolaze iz veoma jake ruske lige, iako se ne slažem sa onima koji tvrde da je ona preuzela primat od italijanske", rekao je Basta.

Najbolji pojedinac posljednje kvalifikacione utakmice protiv Makedonije u Jagodini, izjavio je da "orlovima" jedini problem može da predstvlja aklimatizacija.

"Ja sam zaista imao dobar dan u Jagodini, ali teško je igrati na tom nivou baš svaki put. U Dubaiju nas očekuju otežani uslovi za igru, malo nas muči ova promjena klime i vremenska razlika, ali siguran sam da će do petka uveče sve doći na svoje mjesto", dodao je Basta.

On je rekao da su svi koncentrisani na duel protiv Rusije.

"Nisu nas poremetile priče koje stižu iz Italije o navodnom angažmanu selektora Siniše Mihajlovića, skoncentrisani smo isključivo na teren i na obaveze koje imamo. Želimo da pružimo maksimum i ostavimo što bolji utisak protiv Rusije", rekao je fudbaler Udinezea.

Utakmica između Srbije i Rusije igra se u petak od 17.30 časova u Dubaiju, a četiri dana kasnije "orlovi" će odmjeriti snage i sa selekcijom novinara u Užicu.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC