• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Remi Zvezde i Spartaka iza zaključanih vrata

U prijateljskom susretu podmlađenih timova Crvene zvezde i Spartaka - 1:1. Strelci Savićević sa bijele tačke i Radović.

 Remi Zvezde i Spartaka iza zaključanih vrata Izvor: MONDO

"Orlovi" u Dubaiju, "orlići" u Gornjem Milanovcu, a ostatak fudbalera Crvene zvezde i Spartaka na terenu.

Pauzu u Superligi dva tima koji su je dočekali u dobroj formi iskoristila su za odmjeravanje snaga, pred "zaključanim" stadionom.

Izmješane postave crveno i plavo-bijlih remizirale su 1:1 po hladnom, kišovitom, tmurnom i vetrovitom vremenu u Beogradu.

Golove su postigli Vukan Savićević sa bele tačke u 30. i Ilija Radović u 57. minutu.

CRVENA ZVEZDA: Vesić - Ahčin, Arauho, Lazić, Nenadić - Jokić, Savićević, Mirić, Mladenović - Mihajlović, Onjilo. Rezerve: Trkulja, Đorđević, Đuričković, Čikić, Grujić.

SPARTAK: Jovanić - Stevanović, Radović, Cicmil, Puškarić - Kovačević, Trivunović, Mrkela, Torbica, Šarac - Nosković. Rezerve: Janošević, Farkaš, Antonić, Vidović, Vojvodić, Džugurdić, Milivojev, Jondić, Mezei, Marković, Popara.

Savićević je preuzeo odgovornost da izvede najstrožu kaznu nakon što je odbrana Spartaka u svom šesnaestercu faulirala Ifeanija Onjila. Bio je siguran i donio svom timu minimalnu prednost prije odlaska na odmor.

Po povratku na teren, ponovo je pao gol iz prekida, a ovog puta u mrežu Miloša Vesića. Slobodan udarac izveo je kapiten Subotičana Vladimir Torbica, a najviši u skoku bio Crnogorac Ilija Radović za 1:1, što je bio i konačan rezultat.

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović u ovom kontrolnom meču isprobao je igrače sa manjom minutažom, dok su oni koji su iznijeli najveći teret u dosadašnjem dijelu sezone odradili jutarnji trening. Takođe, van konkurencije za susret sa Subotičanima ostali su i fudbaleri koji su pozvani za nastupe u nacionalnim timovima.

S druge strane, strateg Subotičana Dragi Kanatlarovski na raspolaganju je imao sve prvotimce, cijela dva tima, a meč je započeo sa standardnih 11.

"Crveno-bijeli su odlično ušli u utakmicu, a tokom prvog poluvremena najviše su se istakli Marko Mirić, Stefan Mihajlović, Onjilo i Savićević", navodi se na portalu Crvene zvezde.

"Snažni Nigerijac zadavao je mnogo problema odbrani gostiju, ali nije uspjevao da postigne gol. Našao se tri vrlo izgledne šanse, međutim, falilo mu je koncentracije u završnici. U 23. minutu, Onjilo je ukrao loptu defanzivcima Spartaka, izbio sam pred gol ali se umjesto za šut, odlučio za asistenciju Mihajloviću čiji je udarac u padu odbranio Milan Jovanić".

Dalje se u izvještaju sa utakmice navodi:

"Mladi napadač u samom finišu prvih 45. minuta imao je još jednu kolosalnu šansu, međutim, lopta se od stative odbila u polje. Da se na odmor ne ode najnepopularnijim rezultatom, pobrinuo se Savićević koji je na isteku pola časa igre uspješno izveo jedanaesterac poslije starta odbrane gostiju nad Onjilom. Kapiten Crvene zvezde na meču bio je smiren i koncentrisan, loptu je poslao u jednu, a golmana u drugu stranu. Sa druge strane, Spartak je ozbiljno zaprijetio u tri navrata, međutim, u nastavak meča se ušlo sa rezultatom 1:0 za najtrofejniji srpski klub".

Drugo poluvrijeme...

"Na početku drugog poluvremena, tačnije u 57. minutu gosti su stigli do izjednačenja. Iz slobodnog udarca sa lijeve strane Torbica je uputio odličan centaršut, a najbolji u skoku bio je Radović i donio svom timu poravnanje. Oba trenera su izvršila veliki broj izmjena, što se odrazilo na sadržaj susreta. U odnosu na veoma sadržajno prvo poluvreme u nastavku je viđeno mnogo manje pravih prilika. Pobjedu Crvenoj zvezdi mogao je da donese Mladenović koji je u 67. minutu odlično izveo solo-prodor, međutim slabo je šutirao ka golu gostiju".

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu 16. novembra odigrati još jedan kontrolni susret protiv prvoligaša, ekipe Doline u Padini. Početak meča zakazan je za 13:30 časova.

(MONDO, Foto: crvenazvezdafk.com )

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC