• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tole vjeruje u Mihu,ali ne i u njegov ostanak

Prvi čovjek FSS kaže da on lično želi da Mihajlović ostane selektor Srbije, ali nije optimista po tom pitanju.

 Tole vjeruje u Mihu,ali ne i u njegov ostanak Izvor: MONDO

Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić nije optimista kada je u pitanju ostanak Siniše Mihajlovića na mestu selektora nacionalne reprezentacije.

"Razgovori sa selektorom već duže vrijeme su u toku, ovde u Dubaiju su intenzivirani i uskoro ih privodimo kraju. Zato još ne mogu da kažem da li on odlazi u Italiju ili ostaje selektor Srbije. U posljednja dva dana ljudi iz Sampdorije presingovali su Sinišu, činjenica je da on ima tu ponudu na stolu, ali konačna odluka nije donesena", izjavio je Karadžić za sajt nacionalnog saveza, dodajući da predsjednik italijanskog kluba Edoardo Garone nije razgovarao sa zvaničnicima FSS.

"Moram, međutim, da kažem da poslije svega nisam veliki optimista. Volio bih da Mihajlović ostane selektor naše reprezentacije, jer vjerujemo u ono što radi. Međutim, pojavili su se detalji od koji su neki rješivi, a neki nisu", objasnio je Karadžić istakavši da "finansije definitivno nisu problem", jer, prema njegovim riječima, "selektor nije izašao iz okvira zahtjeva koje je ranije imao".

"Takođe, ne bih rekao ni da je ključni razlog to što je Mihajlović svoju sudbinu u reprezentaciji vezao za moj ostanak na funkciji predsjednika FSS. Posvećeni smo utakmici sa Rusijom, poslije čega nas čeka duel protiv novinarske selekcije u Užicu i mislim da ćemo tada imati jasniju sliku i konkretno rešenje", kazao je Karadžić, koji se nalazi u Dubaiju, gde reprezentacija Srbije sutra od 17.30 sati igra prijateljsku utakmicu protiv selekcije Rusije.

Italijanska agencija Ansa prenela je u srijedu da je Mihajlović postigao sporazum sa Sampdorijom i da će uskoro preuzeti ekipu iz Djenove.

Navodno je dogovorena saradnja do kraja sezone 2013/2014, a ugovor će automatski biti produžen ukoliko Sampdorija izbori opstanak u Seriji A.

Ansa je istakla da Mihajloviću predstoji razgovor sa rukovodstvom FSS pošto ima važeći ugovor koji ističe 30. novembra.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC