• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đemba Đemba napušta Partizan i ide na Tajland

Iskusni Kamerunac mogao bi u zimskom prelaznom roku da napusti redove srpskog šampiona i preseli se u Er Fors Junajted, prenosi "goal.com".

 Đemba Đemba napušta Partizan i ide na Tajland Izvor: MONDO

Erik Đemba Đemba krajem jula je potpisao dvogodišnji ugovor sa Partizanom, ali sudeći prema pisanju portala "goal.com" neće još dugo biti član šampiona Srbije.

Iskusni Kamerunac nije opravdao očekivanja trenera crno-bijelih Vuka Rašovića, zbog čega je posljednja dva meča posmatrao sa klupe.

Prvoligaš sa Tajlanda Er Fors Junajted potvrdio je da je spreman da otpočne razgovore sa bivšim igračem Mančester junajteda.

"Igrač razmišlja o mogućnosti da karijeru nastavi u Aziji i mi smo spremni da započnemo razgovore", izjavio je direktor Er Forsa Kasemsak Mingsofa i doda da će na odluku kluba uticati forma Erika Đembe Đembe.

"Ako trener Narasak Bunklijang ocijeni da je igrač u dobroj kondiciji i da će moći da se uklopi u sistem ekipe, uprava kluba će ga podržati u odluci da ga angažuje", istakao je Mingsofa.

Đemba Đemba (32) u karijeri je osim za Partizan i Mančester junajted nastupao i za Nant, Aston Vilu, igrao je na pozajmicu u Barnliju, zatim u Kataru, Odenzeu, a prije dolaska među crno-bijele godinu dana nastupao je za Hapoel iz Tel Aviva.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC