• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko igra za novinare? Babović i Bojić neće

Poslije dvojice selektora, učešće u revijalnoj utakmici otkazala i dvojica igrača - povrijeđeni Stefan Babović i Petar Bojić. Pozvan Adam Marušić.

 Ko igra za novinare? Babović i Bojić neće Izvor: MONDO

Revijalna utakmica u Užicu između reprezentacije Srbije i selekcije sastavljene od igrača po izboru novinara trebalo je da bude povratak tradiciji, ali sve više se čini da će biti farsa.

Prvo su učešće u ovoj manifestaciji otkazala dvojica iz stručnog štaba "novinara", Milovan Rajevac i Jovan Sekulić, koji nisu zadovoljni kriterijumom sastavljanja tima. Dan kasnije i fudbaleri Stefan Babović (Voždovac) i Petar Bojić (Napredak) obavijestili su da neće nastupiti 19. novembra u Užicu.

Njih dvojica neće igrati zbog povreda, a među novinare je naknadno pozvan Adam Marušić iz Voždovca, prenosi Tanjug.

Spisak igrača koji će predstavljati "sedmu silu" protiv ekipe Siniše Mihajlovića trebalo je da sastavljaju dvojica stratega, Milovan Rajevac i Ljubiša Stamenković, pomognuti novinarima Jovanom Sekulićem (Večernje novosti), Zoranom Stojadinovićem (Sportski žurnal), Nebojšom Petrovićem (SOS kanal), Mirkom Vrbicom (Sport) i Zoranom Markovićem (RTS).

Nesuglasice su očigledno bile jače od zdravog razuma, pa je pitanje kako će sve izgledati narednog utorka.

Naravno, ko god da je pozvan u tim novinara, uvijek će biti nezadovoljnih. Spartak iz Subotice, tačnije izvršni direktor tog kluba Damir Džimović, javno je iznio svoj stav.

"Velika je sramota za svakoga ko je bio u funkciji pozivanja i selektiranja igrača za novinarsku ekipu, a propustio je da pozove jednog od najboljih igrača Jelen Superlige Srbije - Vladimira Torbicu. Vlada je svojim odnosom na terenu i van terena zaslužio da njegov rad bude krunisan pozivom u tu ekipu", smatra Džimović.

Evo i spiska igrača koji su pozvani među "novinare" (bez Babovića i Bojića, a sa Marušićem), koji je objavio "Sportski žurnal":

Golmani: Boban Bajkovi (Crvena zvezda), Branimir Aleksić (Spartak);

Odbrana: Miroslav Vulićević (Vojvodina), Jovica Vasilić (Sloboda), Nemanja Pejčinović (Nica), Aleksandar Gojković (Sloboda), Nemanja Lakić-Pešić (Donji Srem), Miloš Ostojić (Partizan), Nikola Vasiljević (OFK Beograd), Žarko Udovičić (Napredak);

Vezni red: Andrija Luković (Rad), Nikola Ninković (Partizan), Petar Bojić (Napredak), Bojan Beljić (Radnički 1923), Filip Arsenijević (Jagodina), Enver Alivodić (Vojvodina), Vladimir Radivojević (Javor);

Napad: Saša Stojanović (Radnički Niš), Slavoljub Srnić (Čukarički), Admir Kecap (Novi Pazar), Petar Škuletić (Vojvodina), Adam Marušić (Voždovac).

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC