• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brazil furiozan, Španija baš i ne

Domaćini SP u prijateljskom meču briljirali protiv Hondurasa (5:0), aktuelni šampioni teško protiv Ekvatorijalne Gvineje (2:1)

 Brazil furiozan, Španija baš i ne Izvor: MONDO

Brazil je u prijateljskom meču sa Hondurasom potvrdio zašto se ubraja među najuži krug favorita za osvajanje "boginje" na predstojećem Mundijalu.

Oni su na gostovanju do vrha napunili mrežu rivala - 5:0. Redom su se u strelce upisali Bernard u 22. minutu, Dante u 55, Maikon u 66, Vilijan u 70, a zatim i Hulk, četiri minuta kasnije.

I aktuelni šampion, selekcija Španije na gostovanju u Malabou odnio je pobjedu, ali ne baš ubjedljivu protiv domaće Ekvatorijalne Gvineje.

Slavila je "furija" sa 2:1. Gosti su stigli rano do vođstva, u 13. minutu preko Santija Kazorle, ali su domaćini u 36. minutu izjednačili golom Džimija Bemudeza.

Ipak, tim Visentea del Boskea do poluvremena je ponovo stigao do vođstva, ispostaviće se i konačnog rezultata, a taj gol bio je djelo Huanafrana.

Na prijateljskom duelu u Ekvatorijalnoj Gvineji selektor Španije žestoko je strijepio, budući da je morao da zamijeni Ćabija Alonsa zbog udarca.

Naime, fudbaleru Reala to je bila utakmica za nacionalni tim poslije šestomjesečne pauze zbog operacije prepona. On je dobio udarac u članak u duelu sa Tijerijem Fiđoom, pa ga je zamijenio Serhio Buskets.

Ipak, Del Boske je poslije meča izjavio da nije riječ o težoj povredi, već da je Ćabi Alonso samo zaradio modricu na nozi i da je napustio igru kako ne bi dodatno rizikovao.

(MONDO, Foto: Beta/AP/Wilfredo Lee )

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC