• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Golman Islanda igra fudbal da bi snimio horor

Hans Tor Haldorson, čuvar mreže islandske reprezentacije, priznaje da se bavi fudbalom samo da bi zaradio pare kako bi snimio horor film!

 Golman Islanda igra fudbal da bi snimio horor Izvor: MONDO

Hrvati su bili presrećni kada su na žrebu za baraž za plasman u Brazil izvukli kuglicu sa imenom Islanda. Realno, "kockasti" su veliki favorit da igraju na Svetskom prvenstvu, ali to nisu pokazali u prvoj utakmici na Islandu.

Hrvatski mediji drže lekcije svom nacionalnom timu, a u nizu "packi" je i priča o tome ko sve igra za islandski tim. Između ostalog donose i priču o 29-godišnjem golmanu Hansu Toru Haldorsonu, momku koji je najzaslužniji što je prva utakmica završena bez pobednika.

Njegova cijena je samo 150.000 evra, koliko, na priprem iznosi nedjeljna plata Luke Modrića u Real Madridu!

Golmanu KR-a iz Rejkavika fudbal je samo usputno zanimanje. Njegova glavna strast su filmovi, tačnije kamera i snimanje filmova.

"Kamera je moja prva ljubav. Filmove sam počeo da snimam sa 12 godina, a fudbal sam počeo profesionalno da igram kao 21-godišnjak, u trećoj ligi. Fudbalom se bavim samo da bih zaradio novac kako bih ostvario svoj san - da snimim horor film!", kaže on.



Tor Haldorson je počeo da brani u Leikniru, a samo jednu utakmicu branio je za klub izvan Islanda. Prošle godine bio je na kratkoj pozajmici u norveškom Branu, gdje je branio na jednom jednom meču.

Za reprezentaciju Islanda debitovao je prije dvije godine protiv Kipra kada je uspio sačuvati svoju mrežu. Nakon toga je islandski gol čuvao još 16 puta.

On je mnogo poznatiji po nefudbalskim stvarima, jer radi kao reditelj. Režirao je nekoliko reklama uključujući i jednu za koka kolu i islandsku avio kompaniju. A najpoznatiji je po spotu koji je režirao a kojim se Island predstavio na Evroviziji prošle godine.

VIDEO

(MONDO, Foto: Jamie McDonald/Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC