• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo bi Falkaa, Pato u Arsenalu?

Trener Čelsija "snimao" kolumbijskog napadača u nadi da bi mogao da ga dovede u Čelsi na zimu. Arsenal razmišlja o bivšem fudbaleru Milana.

 Murinjo bi Falkaa, Pato u Arsenalu? Izvor: MONDO

Ozbiljni klubovi razmišljaju na vrijeme. Čak i ako je nešto, naizgled, nemoguća misija.

Engleski mediji tvrde da je trener Čelsija Žoze Murinjo "skoknuo" do Brisela da gleda meč Belgija - Kolumbija (0:2) ne da bi vidio Edena Azara i Kevina de Brujna, već isključivo zbog Radamela Falkaa, "kolumbijskog tigra", koji igra fenomenalno.

Nije tajna da je Čelsiju potreban napadač ekstra klase, a Falkao je baš po ukusu Murinja. Ali, teško da će Čelsi i pored silne želje Murinja uspjeti da dovede "gol mašinu", s obzirom na to da ga je Monako ljetos platio 60 miliona evra Atletiko Madridu, a njegova plata je čak 12 miliona evra!

Čak i ako novac nije problem (a za Čelsi ne bi trebalo da bude) i čak ako bi ga Monako pustio, londonski klub bi morao da pobijedi konkurenciju. Žestoku!

"Ne znam da li je Murinjo bio impresioniran onim što je vidio, ali se nadam da sam na njega ostavio dobar utisak", izjavio je Falkao poslije meča.

Njegova izjava ne može da bude protumačena drugačije nego kao koketiranje sa Čelsijem i engleskim fudbalom. Ali, ipak se "ugrizao za jezik":

"Premijer liga je jedna od najjačih i najvažnijih na svijetu, ali ja sam igrač Monaka i stvarno uživam igrajući tamo".



Iz engleskog fudbala i vijest da Arsenal razmišlja da malo pojača konkurenciju u svojoj navalnoj liniji angažovanjem Brazilca Alešandre Pata, nekadašnjeg fudbalera Milana.

Pato je duže vrijeme na oku ljudi iz Arsenala, koji su ga željeli i kada je odlazio iz Milana. Ipak, 24-godišnji fudbaler se opredijelio za povratak u rodnu zemlju, odnosno da igra za Korintijans.

Ali, Pato ima neke nesuglasice sa čelnim ljudima Korintijansa, pa ne bi trebalo da bude iznenađenje ako Brazilac u januarskom prelaznom roku dođe u sjeverni dio Londona. To bi Arsenal koštalo oko 12 miliona evra.

(MONDO, Foto: AP Photo/Geert Vanden Wijngaert - Felipe Dana)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC