• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Gradjani" spremili 190 miliona evra za Ronalda

Mančester siti sprema da plati Kristijana Ronalda 190 miliona evra. Na listi želja novih vlasnika "gradjana" i Sesk Fabregas i Fernando Tores.

 "Gradjani" spremili 190 miliona evra za Ronalda Izvor: MONDO

Novi vlasnik Mančester sitija Sulejman Al Fahim najavio je da će u januarskom prelaznom roku gradskom rivalu Mančester junajtedu ponuditi 190 miliona evra za portugalskog internacionalca Kristijana Ronalda.

Al Fahim je naglasio da je njegova kompanija "Abu Dabi Junajted Grup" spremna da uloži taj novac u transfer najboljeg svetskog fudbalera u protekloj sezoni.

"Ronaldo je rekao da želi da igra u najboljem klubu na svetu. Uskoro ćemo videti koliko je bio ozbiljan kada je to rekao", izjavio je vlasnik "gradjana" novinaru Gardijana.

On je kazao da je letos, kada je čuo da je španski Real Madrid procenio Ronaldovu vrednost na 160 miliona evra, odmah pomislio kako je to nedovoljno za transfer napadača Mančester Junajteda.

"Mi želimo da napravimo tim koji će osvojiti Ligu šampiona. Zato ne nameravamo da trošimo novac na svakoga, već samo na najbolje igrače", rekao je Al Fahim.

Njegov prijatelj i poslovni partner Anil Bojrul naveo je da je imao priliku da vidi listu pojačanja koje namerava da angažuje Al Fahim.

"Video sam listu njegovih želja. Rekao mi je da mu nije problem da ponudi toliko za Ronalda. Milsim da namerava da tim potezom poruči čelnicima Mančester junajteda i Čelsija da želi da im bude ravnopravan konkurent", rekao je Bojrul.

On je naglasio da Al Fahim pravi taktiku i za transfer Španaca Fernanda Toresa i Seska Fabregasa.

(Tanjug, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC