• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ninković odjavio i isprozivao FSS

Mladi as Partizana Nikola Ninković neće se odazvati pozivu da brani boje novinara protiv "A" reprezentacije Srbije u Užicu. Razlog - ljutnja!

 Ninković odjavio i isprozivao FSS Izvor: MONDO

Nikola Ninković, mladi i ponekad kontroverzni fudbaler Partizana, odlučio je da bojkotuje utakmicu "Selektor protiv novinara".

Selektoru Ljubiši Stamenkoviću i saigračima se javio štoper crno-bijelih Miloš Ostojić, ali ne i drugi fudbaler šampiona Srbije sa spiska za meč protiv "orlova". S obzirom na to da Ninković nije odgovarao ni na telefonske pozive, u popodnevnim časovima je odlučeno da se na njega ne računa, ali i da se ne poziva drugi fudbaler, pišu "Večernje novosti".

"Do kraja jeseni nas očekuju veoma važne utakmice, pa smo odlučili da ostanem da treniram sa ekipom. Izvinjavam se novinarima, ali ja zaista ne znam kome je trebalo da se javim. Mislim da je neko iz kluba trebalo da obavijesti organizatore da ne mogu da se odazovem",
objasnio je Ninković.

Ninković, koji je dobio suspenziju u reprezentativnim akcijama u trajanju od godinu dana poslije incidenata u Kruševcu prošle jeseni, na meču između mladih reprezentacija Srbije i Engleske, kaže da je ova odluka uslijedila zbog toga što po isteku kazne nije više pozivan u "U21" tim.

"Da je sve kako treba i da su u Savezu pravedni, ja bih sada bio u mladoj reprezentaciji naše zemlje. To što pojedinci u Savezu imaju problem sami sa sobom, nije do mene, već do njih. Pritom tu ne mislim na selektora Ćurčića, onaj o kome pričam će se lako pronaći u mojim riječima", zaključio je Ninković.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC